2777
2789
عنوان

دوست پسرم دلمو شکست

223 بازدید | 21 پست

رفته بودم مغازه دوست پسرم بعد داشت با دوستش تلفنی صحبت میکرد همش داشتن به هم فوش مادر میدادن منم خیلی بدم اومد بلند شدم برم دستشویی که نشنوم حرفاشونو گفت چرا اینطوری میکنی فقط شوخیه گفتم خجالت بکش بعد گفت بزا منم بیام باهم بریم گفتم میخوام تنها باشم گفت ما سالیانه ساله همینیم به شوخی میگیم جدی نیست من گفتم زشته گفت از ته دل نیست تو دعواها به مادر هم یه تو نمیگیم همش شوخیه بعد هی شروع کرد عصبی شد دیوونه بازی در اورد هی میگفتم چرا اینطوری میکنی دارم میگم دوست ندارم فوش مادر میدی هی میگفت دست نزن به من اخر من پاشدم برم خونه هی مثل وحشیا منو میکشید سمت صندلی میگفت نرو برسونمت ابرومو نبر بگیر بشین خیلییی وحشیانه همش منو میکشید سمت صندلی که نرم. یجا گوشیشو پرت کرد دستش خورد تو صورتم نمیدونم از قصد بود یا نه شاید نفهمید ولی من گریه ام گرفت تا ۲ ۳ دقیقه دستم رو دهنم بود گریه میکردم هیچی نمیگفت بلند شدم برم بعد اخر دید باز دارم میرم گفت میخوای بری برو سیکتیر به سلامت. بعدش که رفتم ۲ ۳ بار اومد دنبالم هی گفت بیا بریم گفتم دستمو ول کن هی منو محکم گرفته بود نمیزاشت برم من زدم محکم تو قفسه سینش گفتم دست ب من نزن وگرنه ابروتو میبرم اونجا باز گفت برو پس سیکتیر دیگه نیومد دنبالم ول کرد رفت ۹و نیم شب. بعدم بلاک کردیم از همه جا ۲ روزه نه زنگ زده نه انبلاک کرده. اینم بگم که تا الان خیلی خوبی های زیاده داشته اصلا آدم بدی نیست خیلی مهربون و دل پاکه فقط تو عصبانیت بددهن و پرخاشگر میشه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی چیزا همیشه تو ذهن قرار میگیره وفراموش نمیشهفک کن هر ناراحتی دعوا کنع بعدشم هرکاری کنهتو فراموش ...

واقعا دوسش دارم خیلی بهم خوبی کرده تو این مدت هوامو داشته محبت کرده کلی خوشحالم کرده کادو و دسته گل خریده کلی برام ولی تو دعوا خیلی عجیب و ترسناک میشه کلا یه آدم دیگه میشه.. اخه من که چیزی بهش نگفتم فقط گفتم فوش مادر نده زشته تو شخصیت تو نیست این چیزا اون قاطی کرد.. بعدم که بهم گفت سیکتیر ۹ و نیم شب ولم کرد بلاکم کرد از همه جا الان ۲ روزه خبری ازش ندارم دارم خفه میشم

قصدتون جدی برا ازدواج ؟

قصدمون جدی بود ولی با این اتفاقی که افتاد جفتمون همو بلاک کردیم ۲ روزه هیچ خبری ازش ندارم نه انبلاکم کرده نه چیزی.. نمیدونم چیکار کنم اخه من مقصر نیستم بخوام برم زنگ بزنم بهش اون بهم بیاحترامی کرد پرخاشگری کرد هی منو محکم میکشید نمیزاشت برم

۱۰شب ولت کرده هنوز پیگیرشی؟

اخه خیلی همش بعدش که از مغازش رفتم بیرون اومد دنبالم گفت بیا نکن اینطوری خودم برسونمت ۲ ۳ بار اومد من هی گفتم نکن دست نزن بهم ابروتو میبرم اخرم زدم تو قفسه سینش محکم بعدش دیگه نیومد..😔😔

من از پسری که احترام مادرشو نگه نمیداره خوشم نمیاد

داداشم با ی نفر ی حرف میزد عادی مشتریش بود،،وسط صحبت کردنشون طرف اسم مادرمو اورد داداشم تا تونست کتکش زد گفت حق نداری اسم مادرمو ب زبونت بیاری،،، یکی اینجوری جلوش بگه خون ب پا میکنه

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

قصدمون جدی بود ولی با این اتفاقی که افتاد جفتمون همو بلاک کردیم ۲ روزه هیچ خبری ازش ندارم نه انبلاکم ...

اگه از ته دل میخواین همو کوتاه بیاین حالا شما برو پیشش ولی محال نکن بهشو یعنی خودتو بگیر اگه دیدی سرد شده ازت به نظرم ولش کن یا هر تصمیم که درسته از نظر خودت رو بگیر

God, please give me great wealth so that I can befortunate

من از پسری که احترام مادرشو نگه نمیداره خوشم نمیادداداشم با ی نفر ی حرف میزد عادی مشتریش بود،،وسط صح ...

منم دقیقا یه همچین ادمی میخوام... این آدمی که باهاش تو رابطه بودم میگفت تو دعوا یه تو به مادر هم نمیگیم ولی اینا همش شوخیه جدی نیست ۹۹ درصد پسرا به شوخی شوخی مادری میکنن تهشم منو مقصر کرد

اگه از ته دل میخواین همو کوتاه بیاین حالا شما برو پیشش ولی محال نکن بهشو یعنی خودتو بگیر اگه دیدی سر ...

اخه من اگه برم سمتش باز اون کاراشو تکرار نمیکنه؟ مثلا پرخاشگری کنه یا بهم فوش بده باز یا ۹ و نیم شب ولم کنه؟

ینی کلا قیدشو بزنم؟ خیلی حیلی دوسش دارم:) رسما به چشم کسی میدیدمش که کل آیندمو قراره بسازم باهاش

ازدواجم بکنی تا ناراحت بشه تورو میذاره تو کوچه خودش

میره اگههههه اخلاقتو عوض کنه عالیه