2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاین خیلی اذیتم

77 بازدید | 10 پست

سلام

دخترا من بالای25 سالمه بنا به شرایط زندگیم و اخلاقیات خودم تصمیمم بر این بود ازدواج نکنم

علاقه ای به مادر شدن ندارم هیچ وقت نداشتم

حتی اگر ازدواج کنم قصد ندارم مادر بشم

و حس میکنم الان مجردی حالم خیلی بهتره

نمیخوام ازدواج کنم و این تصمیم به نفع خودم و همه س اینو مطمئنم

ولی انقد اطرافیانم منو انتقاد میکنن درک نمیکنن

چرا همش دوس دارن من رو منصرف کنن

خب من کار میکنم شاغلم و فعلا پیش پدر مادرم خوشحالم میدونم ی روزی ترکم میکنن ولی خب من مشکلی با تنهایی ندارم ترجیحم تنهایی...

میشه صادقانه بگین واقعا چه چالش ها و مشکلاتی قراره برام پیش بیاد؟ میشه مثل یه خواهر راهنمایی کنید منو بدون جبهه گیری و تعصبات خاص

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ب نظرم ادمیزاد ب همدم نیاز داره و تاابد نمیتونه تنها باشه

ازدواج خوب با همه چالش هایی ک داره شیرینه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه نکن آدم تو ۵۰ سالگی کسی نباشه پیشش میفهمه تنهایی بده و مزخرفه

حس میکنم ازدواج هم کنم باز تنهام 😢

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

تنهایی مهم ترین مشکلشه یه روزی میرسه که دیگه کسی نیست که حتی سراغی ازت بگیره تو میمونی تک و تنها تازه پیر بشی نیاز داری به کسی تنهایی نمیتونی

بعدم ادم با بچه و همدم و اینا امید به زندگی داره کسی نه کسی داره نه برای کسی مهمه چه امیدی به زندگی داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چالش شاید بعد شصت سالگی به تنها و بدون همراه و نمیشه مدام در خونه کسی رفت و دلت خانواده خودت رو میخو ...

بعد 60 سالگی همسرم رو احتمالش هست از دست بدم

بچه ها هم میرن خونه خودشون

بازم که همون تنهایی رو دارن

ازدواج خوب نه هر ازدواجی چرا این فکر میکنی مشکل داریدمگه؟

مشکلی که ندارم

ولی شاید میترسم از ازدواج

بعد 60 سالگی همسرم رو احتمالش هست از دست بدمبچه ها هم میرن خونه خودشونبازم که همون تنهایی رو دارن

آدم نمیتونه شرایطت تو ۶۰ سالگی چه جوره

و تجسم کامل شرایط به هیچ وجه ممکن نیست مانطور که تو ۲۰ سالگی من که همیشه خسته بودم میگفتم خب ۴۰ سالم خسته است خستگی همین خستگیه جنسش همونه و پس من با این نوع خستگی مشکلی ندارم در حالی که ۴۰ سالگی مدلش یه مدلی بود که نمیدونستم چنین چیزی امکان وجود داره

خوب تو ۶۰ سالگیتو پیش بینی کردی احتمالاً سرگرمیها تفریحاتت ورزشت تغذیت دوستان همه اینا رو برنامهریزی کرد پس قطعا مشکلی کمتر داری

و حل مسئله رو بلدی و چالشی که میاد به عنوان یک مسئله میتونی فکر کنی و حل کنی هرچند تو ۲۵ سالگی تصمیم به ازدواج نکردن دلیل نیست که تو ۳۵ ۴۰ ازدواج نکنید

فعلا اجباری نیست

شاید زمانی حسش بیاد

و اگر هم میاد برنامه خودت رو. اری