2777
2789
عنوان

خانومااا بیایننن کارتون دارم🤣

90 بازدید | 9 پست

اقااا من دوست دارم مستقل باشم خودمم تو درس دانشگاه اینا خیلی موفقم ولی یه مشکل اینجاس که ما تو خانواده هر کی دختره داره ۱۴ ۱۵ سالع ازدواج میکنن درسته من نزدیک ۲۰ سالمه ازدواج نکردم ولی دوست ندارم حالا بمونه ۲۷ اینا ببینم چی میشه مامانم هی میگه تو چرا دوست پسر اینا نداری والا من پسر میبینم حالم بد میشه تیپم پسرونس بازم پسرا بم پیش میدن به شدت میترستم یکی بم خواستگار بیاد اصننن کابوسه برااام😐🗿

بچه تهرونممم🎀

بیخیال حرف ننت گوش نکن بگو خودت شوهر کردی چه گلی زدی به سرت

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال حرف ننت گوش نکن بگو خودت شوهر کردی چه گلی زدی به سرت

والاا همینو میگم بعد میگع خجالت نمیکشی به عروسی دخترای کوچیک تر از خودت میریی والا من به جا اونا خجالت میکشم زشته به خدا 🤣🤣

بچه تهرونممم🎀

والاا همینو میگم بعد میگع خجالت نمیکشی به عروسی دخترای کوچیک تر از خودت میریی والا من به جا اونا خجا ...

بگو نه شوهر داشتن مثلاً چه افتخاری داره 🤔

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بگو نه شوهر داشتن مثلاً چه افتخاری داره 🤔

والا دانشگاه بهترینشو میرم ماشین دارم همه چی دارم اینا افتخار نیس اگ شوهر کنم افتخاره انگار،😐🤣

بچه تهرونممم🎀

والا دانشگاه بهترینشو میرم ماشین دارم همه چی دارم اینا افتخار نیس اگ شوهر کنم افتخاره انگار،😐🤣

بیخیال گوش نکن به حرفاشون شوهر جلوی پیشرفت رو میگیره

وا مامانت میگه چرا دوس پسر نداری بعدش 14 15 سالگی شوهر میدن؟ با عقل جور در نمیاد

دختر خالم مهمونی نشسته بود کنارم من داشتم مباحث انژیو میخوندم بعد گفتم چیکا میکنی داشت چت میکرد بچس گفتم درس نداری مگ گفت نع من مث تو احمق نیستم 🤣🤣وای خدا چقدر خانواده ک*ص مغز دارم

بچه تهرونممم🎀