2777
2789
عنوان

هنگام‌رابطه حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4234 بازدید | 102 پست
این از ایناس که میگه زنا فقط وسیله ی ارضای شوهرشونن،خودشونم لذتیم نبردن مهم نیست فقط شوهره نیازش رفع ...

دقیقا

حالا منظور من شخص ایشون نیستن

اما این مدل خانما بدبخت هستن

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دیگه خیلی تند میریهر جوری بود باید تحمل میکرد؟

اخه ادم تا صبح ک درد نداره

دل درد فوقش یکساعت

به نظرت بیشتره خب دوساعت ؟ بعدش نتونسته ی رابطه داشته باشه

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

میدونم منظورم اینه محل نده همسرشو بهتره ؟؟؟ صدتا کامنت محل نده ؟؟؟؟اصلا چرا همو محل ندن

محل نده یعنی وقتی کسی کار اشتباهی میکنه با منت کشی بهش جایزه نمیدن که رفتارش رو تایید کنن صبر میکنن خودش بیاد ابراز پشیمونی کنه

الان منت بکشه از فردا شوهرش هر خواسته غیرمنطقی داشته باشه واسش قهر میکنه بیا و درستش کن

عزیرم جسمی حالم بد بود ،قبلش هم مسمومیت شدید داشتم و رفته بودم دکتر

قربونت دلت رگش گرفته بالای مثانت البته ......اون اقا باید وقتی دیده حالت بده درک کنه تو هیچ تقصیری نداری اگر خودش مشکلی پیش میومد چی یعنی این چه رفتار زشتیه مرد داره بهش بگو دست از سر جنازمم برنداری بابا از قصد که این اتفاق نیفتاده حالا گیریم خدایی نکرده قلبت میگرفت یعنی چی قهر کرده پشت شو کرده هر وقت رابطه خواست بگو نه مرسی مشخص شد واس چی من و میخوای بگو نمیکم رابطه مهم نیست مهمه ولی سلامتی طرف مقابل مهمتره که تو اصلا برات اهمیت نداشت گفتم حالم بد شده

اونایی ک کامنت گذاشتن محلش نده واقعا بدبختیتو میخان باید هر جوری ک بودی تحمل میکردی یا میگفتی صبر کن ...

شماها دیگه کی هستین

از خودگذشتگی تا کی بخاطر ی رابطه؟؟؟

بیچاره حالش بد بود تو فکر کن فشار خون داشته باشه باید ادامه بده آقا خوشش بیاد؟صدسال سیاه که نیاد

اخه ادم تا صبح ک درد نداره دل درد فوقش یکساعت به نظرت بیشتره خب دوساعت ؟ بعدش نتونسته ی رابطه داشته ...

خب این رابطه زناشویی دیگه نمیشه با زوره

درست نیست باید حال جسمی خانم هم مراعات بشه

فی فی🫧و گل ها🌸
هرجوری بود تحمل میکرد؟مگه برده ی جنسیه؟اتفاقا تو بدبختی که فکر میکنی تو هر حالتی فقط رضایت شوهرت مهم ...

اصلا بنده خدا این باید قهر کنه تو اون حالتی داشته اول شوهرش فکر نیاز خودش بوده حال بد این بیچاره به چشش نمیومده بعد نظر میدن باید تحمل میکردی بدبختا اینا چقده مرد ذلیلن دیگه😂😂

عزیزم جفتتون حق دارین وسط کار طرفت انصراف بده خ خ ضدحاله!ولی الان ک زمان گذشته باید شوهرت دیگ از خرشیطون پایین بیاد!

دوما شما هم خ سختت بوده شوهرت باید درک کنه!

بنظرم خ دوستانه با همسرت گفتگو کن و سعی کن دکتر بری تا دیگ تکرار نشه!

البته ما نمیدونیم قبلشو شاید سایقه این کارو داشتی یا شوهرت خ وقته منتظر بوده ک اینقد ناراحته!ما قضاوت نمیکنیم

فقط هرچی هس شما ۲ تا آدم بزرگید برین گفتگو کنید حلش کنید!

اصلا بنده خدا این باید قهر کنه تو اون حالتی داشته اول شوهرش فکر نیاز خودش بوده حال بد این بیچاره به ...

اصلا این مرد ذلیلی هم نیست،این حقارته،مگه تو رابطه فقط ینفر باید لذت ببره اون یکی تحمل کنه و درد بکشه؟

پشت من خدا بوده همیشه ...