2777
2789
عنوان

همسایه های آپارتمان و اذیت میکنیم

268 بازدید | 14 پست

خیلی ناراحتم

یکسره سروصدا داریم داداشم ۱۵ سالشع مشکل اعصاب دارع مثل بابام

تمام حرفاش با عربده و جیغ و دعواعه دیشب ساعت ۲ شب سر مامانم هوار میزد بابام شهرستانه

بابام اگه بفهمه بدتر بچه و کتک میزنه که اوضاع از اینی که هست بدتر میشه

مشاوره هم بردیمش فایده نداره همش با بچه های بزرگ تر از خودش میچرخه هرکاری کردیم دست از رفیق بازیاش برنمیداره

چندشب پیش همسایه ها ریختن خونمون گفتن آسایش نداریم از دست شما😭راست میگن خیلی غصه میخورم ابرو حیثیتمون رفته

دلم به اوناهم میسوزه بنده های خدا صبح تا شب سرکارن دوساعت میخوان استراحت کنن صدا و دادوهوارای داداشم نمیذاره

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

خونتونو عوض کنید، برید روستا شاید حال داداشت هم بهتر بشه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری ناراحت باشی

کاش برید خونه ویلایی

داداشتم ببرید درک اعصاب و روانپزشک

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

حیونننننننننننننننننننننننننننن بخدا ما هم داریم

ده نفر به پای یک نفر میسوزن

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

خونتونو عوض کنید، برید روستا شاید حال داداشت هم بهتر بشه

کی همچین کاری میکنه دقیقا؟؟؟

صدتا کار و بار داریم دانشگاه میرم شهرخودمون

حق داری ناراحت باشیکاش برید خونه ویلاییداداشتم ببرید درک اعصاب و روانپزشک

جایی که زندگی میکنیم ۹۹ درصد فقط آپارتمانی هست

از طرفی هم اگه خونمونو بفروشیم نمیتونیم تو منطقه ی دیگه خونه ویلایی بخریم همینجوریش کلی پول دکتر و بدبختی میدیم

کی همچین کاری میکنه دقیقا؟؟؟صدتا کار و بار داریم دانشگاه میرم شهرخودمون

پیشنهادم خوب بود، شرایط شما جور نیست.

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

اگر میتونید و توانشو دارید ی خونه ویلایی تو شهرتون بگیرید که آپارتمان نباش همسایه ها بیان سراغتون بالاخره اون عضو خانوادتوندهست نمیتونید که رهاش کنید

از طرفی اگرم مستاجرید میتونید راحت یجا دیگ پیدا کنید

راه دیگم که دارید اگر خونه از خودتونه خونه خودتون بدید مستاجر خودتون برید یجا ویلایی مستاجری