2777
2789
این چیزاییکه گفتی فقط برا ایران نیست کافیه یه تحقیق ساده بکنی تا اینچیزا رو متوجه بشی آمریکا امسال چ ...

ما حرفی از آمریکا نزدیم. شرایط آمریکا به ما چه؟

ما راجب شرایط کشور خودمون صحبت میکنیم

که هر کسی اینا رو میبینه اگه مخالفه باید چشماش رو بیشتر باز کنه

ما حرفی از آمریکا نزدیم. شرایط آمریکا به ما چه؟ما راجب شرایط کشور خودمون صحبت میکنیم که هر کسی اینا ...

بله کاملا درسته عزیزم

من منظورم این بود دیگه الان کل جهان همینه اوضاعش

از نظر آب و هوا و منابع و سوختن جنگلها و کم آب شدن و اینیچزا فقط مختص ایران نیست جاهای دیگه هم اوضاع همینه و دارن زندگی میکنن چون مجبورن ماهم مجبوریم زندگی کنیم دیگه بلاخره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کاملا درسته عزیزم من منظورم این بود دیگه الان کل جهان همینه اوضاعش از نظر آب و هوا و منابع و سوخ ...

بحث فرزند آوری بود که تو این شرایط گفتیم همینقدر جمعیت هم برای ایران زیاده

دیگه هرکسی صلاح زندگی خودشو میدونه و تصمیم میگیرد

بحث فرزند آوری بود که تو این شرایط گفتیم همینقدر جمعیت هم برای ایران زیاده دیگه هرکسی صلاح زندگی خود ...

بله درسته هرکسی صلاح زندگی شو خودش میدونه ما نمیتونیم به یکی بگیم چون اوضاع اینجوریه بچه نیار یا برعکس

بله درسته هرکسی صلاح زندگی شو خودش میدونه ما نمیتونیم به یکی بگیم چون اوضاع اینجوریه بچه نیار یا برع ...

اره دیگه هرکسی خودش صلاح زندگیش رو میدونه

اینجا هم هرکسی فقط نظرش رو میگه

من یه بچه دارم صد نفر بهم بگن دومی رو نمیارم

شاید یه شخصی هم بخواد بچه پنجمش رو بیاره هرچی هم بگن باز کار خودشو میکنه

اینجا در حد تبادل نظره

چون گفتی امنیت داریم گفتم شاید خرداد ماه ایران نبودی جنگ رو ندیدی

تو به اون میگی جنگ؟! 😂

ما 8 سال جنگیدیم اینکه چیزی نبود فقط 12 روز بود

از اون روز همش میترسی؟! 😂😂😂

بنظرم حتما برو تراپیست عزیزم شاید تو تله های طرحواره ایی ت گیر افتادی