2777
2789

من بچه خاهرمو عادتش دادم ساعت11ظهر بخابه تا هم اونا ناهار بخورند همم راحت باشند.اولش با زور میشه اما چندبار بعدش خوب خودش میخاد بخابه.من جلو تل ویزیون میخابوندم

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت 8 یا 9 چرتی نمیزنه؟؟ اکر اونموقعا چرت میزنه همه جارو خاموش کن سروصدا نباشه تو خواب هی بهش شیر بده نذار بیدار بشه اگر پستونک میخوره از دهنش نکش بعد خواب تا خوابش سنگینتر بشه..من با این شیوه ساعت 10 یا 9 و نیم میخوابونمش تا صبح ساعت 9😀😀

ساعت 8 یا 9 چرتی نمیزنه؟؟ اکر اونموقعا چرت میزنه همه جارو خاموش کن سروصدا نباشه تو خواب هی بهش شیر ب ...

آفررررین مسئله اینه شوهرم بعد یازده میاد خونه باز حالا امشب سعی میکنم خبر میدم

آفررررین مسئله اینه شوهرم بعد یازده میاد خونه باز حالا امشب سعی میکنم خبر میدم

اره دیگه چون شوهرت دیر میاد تو سروصدا بچه نمیتونه بخوابه..به شوهرتم بگو موقع اومدن درو اروم باز کنه اروم ببنده اونم بذار اتاق توی تاریکی هر یه ربع برو سر بکش ببین در چه وضعیته خخخخ نذار بیدار بشه.من اینجوری پیش میرم جواب داده

من چیکار کنم 6 ماهشع

خب منم چند ماهه همینجوری میخوابونمش

تازه الان راحت تر می تونی عادتش بدی بزرگتر بشه میخواد چهار دست و پا هی بره اینور و اونور یا جایی رو بگیره وایسه خوابوندش سخت تر میشه