2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو ایران همه چی بالا میره ولی دیگه پایین نمیاد

🦋آناهیـــتا 🦋بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید... نامرد نامردم اگر مردان شما هستید...ترجیح میبخشم از این پس بی کتابی را.... وقتی که انسان های با قران شما هستید...بوسید باید خاک پاهای شغادان را...امروز وقتی رستم دستان شما هستید...بر زخم های پیکر فرخندگان سوگند...بادرد میمیرم اگر درمان شما هستید...از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود...تا بندگان برحق یزدان شما هستید...از خوک ها هم بعد از این حیرت نباید کرد....دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید

آره بابا

خداروشکر همیشه وقتی مثلا دو تومن بالا رفته

باز صد هزار تومن آمده پایین

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

نه عزیزن پایین نمیره

هرسال دم عید این افزایش شدید رو داریم

فروردین کمی کاهش مثلا فروردین ممکنه به 14 یا 15 برگرده

تا عید احتمالا به 16 میرسه

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

تا فردا ۱۶ میشه اسکرین بگیر

منم همینو میگم

با همسرم قرارع طلا بگیریم به هفته اس هی میندازه عقب میگه طلا قرارع بیاد پایین ولی تو همین هفته یک تومن بیشتر شده نمیدونم قراره چی بشه

منم همینو میگمبا همسرم قرارع طلا بگیریم به هفته اس هی میندازه عقب میگه طلا قرارع بیاد پایین ولی تو ه ...

گول این فن پیج ها رو نخورید که میگن اصلاح میخوره

اینا دنبال دیده شدن هست

تا عید بالای ۲۰ هست

hhttps://uupload.ir/view/animation_zutopia_.._persian_song_(ahangchin.ir)_moiy.mp3/

2790
2823
2791
2779
2792