2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ایران همه چی بالا میره ولی دیگه پایین نمیاد

به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )

آره بابا

خداروشکر همیشه وقتی مثلا دو تومن بالا رفته

باز صد هزار تومن آمده پایین

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

نه عزیزن پایین نمیره

هرسال دم عید این افزایش شدید رو داریم

فروردین کمی کاهش مثلا فروردین ممکنه به 14 یا 15 برگرده

تا عید احتمالا به 16 میرسه

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

تا فردا ۱۶ میشه اسکرین بگیر

منم همینو میگم

با همسرم قرارع طلا بگیریم به هفته اس هی میندازه عقب میگه طلا قرارع بیاد پایین ولی تو همین هفته یک تومن بیشتر شده نمیدونم قراره چی بشه

منم همینو میگمبا همسرم قرارع طلا بگیریم به هفته اس هی میندازه عقب میگه طلا قرارع بیاد پایین ولی تو ه ...

گول این فن پیج ها رو نخورید که میگن اصلاح میخوره

اینا دنبال دیده شدن هست

تا عید بالای ۲۰ هست