2777
2789
عنوان

تکلیف ما که دعا نویس نداریم چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همه نمیشه من چنتا از بهترین دعانویسا رفتم هیچ تاثیری نداشته یه انرژی منفیایی دیگه هستن که بدتر ...

ببین شاید باور نکنی همه ی اطرافیان و اشناها که میشناسنش میگن این چجوریه همه هم میدونن دنبال این کاران

امیدوارم به زودی از شر اتفاقاتی که میدونم چقدر زجرآورن رها بشه دوستت چون تو قسمت خوبشو میبینی.

میشه بگی مثلا چی میشه

منم یکی میشناسم ارث ۱۰۰ میلیاردی یه طایفه را با دعا کشیدن بالا ۱۵ ساله هنوز تو عشقو حالن واقعا نتیجشو میبینن؟

میشه بگی مثلا چی میشه منم یکی میشناسم ارث ۱۰۰ میلیاردی یه طایفه را با دعا کشیدن بالا ۱۵ ساله هنوز ت ...

هیچی نمیشه برای ما هم یکی هست اطرافمون همینجوری هیچیش نشده تازه برای پسرش هم خونه خریده چه خونه ای و نوه و ... اب از ابشون تکون نمیخوره کلی اجاره مغازه میگیرن و حال میکنن

میشه بگی مثلا چی میشه منم یکی میشناسم ارث ۱۰۰ میلیاردی یه طایفه را با دعا کشیدن بالا ۱۵ ساله هنوز ت ...

ببین آره. ولی ما توقع داریم طرف یهو خیلی سریع مثلا تصادف کنه یا فقیر شه. بهش میگیم "کارما". ولی این تصور غلطه. این سنگینی رو به مرور پس میدن

ببین شاید باور نکنی همه ی اطرافیان و اشناها که میشناسنش میگن این چجوریه همه هم میدونن دنبال این کارا ...

ما هم همچین شخصی اطرافمون هست

با اینکه بشدت پولدار شدن

پسر بیکاره شو انداخته به یه خانواده متشخص دخترشم همینطور

ولی حقیقتش اصلا حس خوبی نمیگیرم

بنظرم عاقبت خوبی نداره

اتفاقا طرف از قصد میاد فخر میفروشه به بقیه

منتظرم عاقبتشو ببینم🫠

فقط میدونم صبر ما انقدر نیست ..... هر چیزی تایمی داره

صبر کوچیکه خدا ۴۰ ساله، یعنی چهل سال طول میکشه تو اگه آدم بدی باشی کارما پس بدی اما اگه از اون خوب خوباش باشی فوری میزنه پس کلت که بفهمی دنیا بی حساب کتاب نیست و البته کارای ما به چند نسل بعدمون تاثیر میزاره یعنی خودش هم تاوان نده کارما یقه نسلش رو میگیره بلاخره

چی بگم والا کارماش سفر های خارجی هست که پسره میبرتش و کادوهای گرونش و عشق و علاقش

اون پتانسیلشو داشته

من منجمم تو چارت طرف مثلا میبینی پتانسیلش هست بعد ازدواج زندگیش خیلی تغییر کنه یا از نظر مالی همسر ساپورت کننده گیرش بیاد

همه چی پتانسیله

اما اینکه میره جادو میکنه کارما داره سنگینی داره تو زندگیش

من دعانویس دیدم حالا پولم نمیگرفت از مردم

میگفت بهم ضربه زدن سالها بچه دار نشدیم پنجاه و خورده ای سن داشت بچش تازه ابتدایی بود

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

ما هم همچین شخصی اطرافمون هستبا اینکه بشدت پولدار شدنپسر بیکاره شو انداخته به یه خانواده متشخص دخترش ...

هیچیشون نمیشه بخدا این اینده و عاقبت و تاوان اینارو ادما ساختن برای دل خوش کنی خودشون

صبر کوچیکه خدا ۴۰ ساله، یعنی چهل سال طول میکشه تو اگه آدم بدی باشی کارما پس بدی اما اگه از اون خوب خ ...

بهش میگن کارمای اجدادی

همونطور که ماهم داریم کارمای اجدادمونو پس میدیم

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

ارتباطتو قطع کن رتبطه با اینا اعصاب خورد کنیه همش میخوان خودنمایی کنن

خودش با همه قطع ارتباطه ولی یک نفر دیگه رو هم میشناسم اونم عین این هیچ کارما و ... نداده هم خودش هم خواهرش