2777
2789
عنوان

تکلیف ما که دعا نویس نداریم چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فقط الانشو میبینی

هرکاری تاوان داره

طلسمای قبرستونی بشدت سنگین هستن

موجودات سیاهی میان تو زندگیش

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

بعضی وقتا به شوهرم میگم چیکار میکنن این زنا که شوهراشون ازشون میترسه حرف گوش کن هستن مرداشون میگه ب ...

اره تقققا ببین پدرش رو کردن موش نامزدش رو کرده موم توی دستش اگر بگه بمیر میمیره هم خود یارو هم خانوادش حالا فکر کن که خانواده پسره مخالف صد درصدی بودن اومدن دم خونه ی اینا گریه و دعوا الان میرن کادو های صد میلیونی و ... براش میخرن

نگفتم به فنا برو. من خیلی عمیق توی موضوعات سحر و جادوام. میدونم عاقبت دوستت چیه برای همین میگم

یکی از فامیلای نزدیک ما هم چند تا خوبشو داره البته شوهرش

آدم کثیفیت واقعا،جدا از رفتن پیش دعا نویس

ولی هممممه بلا استثنا دوسش دارند

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

یکی از فامیلای نزدیک ما هم چند تا خوبشو داره البته شوهرش آدم کثیفیت واقعا،جدا از رفتن پیش دعا نویسول ...

آره علاقه و محبت و به راحتی میتونی با طلسم بدست بیاری ولی خود طرف آرامشی نمیبینه. صرفا مثل ویترین بقیه میبیننش. معلوم نیست پشت ویترین چیه

واسه همه نمیشه من چنتا از بهترین دعانویسا رفتم هیچ تاثیری نداشته یه انرژی منفیایی دیگه هستن که بدتر از سحر و جادو زندگی رو نابود میکنن اونارو باید دور کنی

مثل نفرین

مثل مکان جنزده

مثل چشم زخم

مثل دهان بدگو

من مشکلم با دعا حل نشد

تنها تاثیر مثبتی که از دعا دیدم یه مشکل خواب ماورایی داشتم برطرف شد

دیگه هیچکدوم از دعاهای ک گرفتم تاثیر خاصی نداشته