2777
2789
عنوان

میترسم طلاق بگیرم و دلتنگ بشم

475 بازدید | 60 پست

ما باهم دوست بودیم و خیلی دوسش داشتم

الآنم دارم

س ماهه عقدیم و تو این س ماه انقد مشکلات پیش اومده و رومون بهم باز شده و خانواده ها فهمیدن

انقد گریه کردم کور شدم دگ

میترسم جدا بشم و از دلتنگی بمیرم

خیلی دوسش دارم ولی واقعا داره اذیتم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضعیف نباش

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

سر چی مهمه

اصلا نمیزاره با خانوادم تا خونه بابابزرگم بره وقتایی که سرکاره میگه تو جدا شدی و دگ شوهر داری فقط باید باشم باهم بریم

من حتی تا مغازه نمیتونم برم

همش میگه تو باید بیای خونه ی ما ناهار شام منو بزاری و من زن گرفتم مگه پول ناخن و فلان بدم باید غذامو بدی مامان من نوکر من نیس

هرچی باهاش حرف میزنم لج میکنه مثل بچه ها مثلا اگ یک شب پریود باشم باید خونه خالش دعوت باشیم برم اگه نرم لج میکنه و دیگه هیچ جا نمیاد من اصلا حق ندارم چیزی بگم چون فقط لج میکنه

خیلی چیزا که بخدا انقد حالم بده اصلا نمیتونم تایپ کنم

عشقم اروم باشبگو چی شده دلیلش چیهما هر چیزی بدونیم میگیم❤️❤️❤️❤️

اصلا نمیزاره با خانوادم تا خونه بابابزرگم بره وقتایی که سرکاره میگه تو جدا شدی و دگ شوهر داری فقط باید باشم باهم بریم

من حتی تا مغازه نمیتونم برم

همش میگه تو باید بیای خونه ی ما ناهار شام منو بزاری و من زن گرفتم مگه پول ناخن و فلان بدم باید غذامو بدی مامان من نوکر من نیس

هرچی باهاش حرف میزنم لج میکنه مثل بچه ها مثلا اگ یک شب پریود باشم باید خونه خالش دعوت باشیم برم اگه نرم لج میکنه و دیگه هیچ جا نمیاد من اصلا حق ندارم چیزی بگم چون فقط لج میکنه

خیلی چیزا که بخدا انقد حالم بده اصلا نمیتونم تایپ کنم

اصلا نمیزاره با خانوادم تا خونه بابابزرگم بره وقتایی که سرکاره میگه تو جدا شدی و دگ شوهر داری فقط با ...

واااااا چقدر بچه ست

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

مشکلتون چیه اگه الان دیدی که باهم نمیسازین همین الان جدا شو چون زیر سقف بدتر میشه اما از اونور هم تو عقد خیلی دعوا هست و ادم زیر فشاره اول برید مشاوره اگه قابل حل تلاش کنید اگه نه جدا شو

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️