2777
2789

واقعا نمیدونم چشون هست

یکسری ادم ها دیدین بی دلیل باهمه دعوا دارن؟انکار عصبانیت و عقده هاشونو باید سر بقیه خالی کنن!

اگه همه باهم خوب رفتار کنن زندگی ها بهتر میشه

گاهی یه لبخند بی دلیل

گاهی یه تعریف ساده از هم اینطور نیست؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
مگه مشکلات میزاره

ایشالله مشکلت حل بشه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میای اینطوری بشیاا

ولی نمیزارن..

متوجه ای چی میگم؟!

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بله درسته

کاش مهربون تر بودیم قطعاً دنیا زیباتر و قابل تحمل تر میشد

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچگی سختی داشتن ولی قرار هم نیست با بداخلاقی دیدن ازشون ما تقاص پس بدیم

من اون روز رفتم کافی نت کار داشتم

به خانمه توضیح دادم گفتم رمز عبور دارم نیازه کلا از اول برم

وسط توضیح دادن بودم کافی نتی بی دلیل بهم گفت میخوای کارت انجام بشه یانه . اگه بلدی خودت بکن اصلا به من چه

منم چون ۱۱ شب بود همه کافی نتا بسته بودن و فردا ۷ صبح لازم داشتم مجبور شدم سکوت کنم 😪😪

ولی من فقط سوال کردم ناراحت هم شدم از رفتارش

اهان این حوصله نداشته ولی چه بی ادبکلا یه همکار دارم همینجوری دعوا داره همیشه

اوه خدا صبرت بده