2777
2789
عنوان

پسری که

79 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من با اقای ۱ سال تو رابطه بودم که چندین بار پیشنهاد ازدواج دادن و تمایل داشتن به ازدواج و هم روزای خوب داشتیم هم بد در کل رابطه ی قشنگی بود ولی یه سوالی که الان دارم این آدم که دم از عاشقی میزنه و حتی بارها مامانش با مامانم واسه جلسه خواستگاری تماس میگیره وقتی رابطه رو جدی میگم تموم کنیم اولش یکم اصرار میکنه بعدش میگه اوکی مزاحمت ایجاد نمیکنم

مثلا چند ماهه که کات کردیم دیروز خواهرم به یه بهونه ی باهاش ازتباط گرفت دید منو دوست داره و حتی تمایل داره واسه ازدواج هنوزم ولی خوب تو این چند ماه ۲ بار فقط زنگ زد تلاش کرد اونم اوایل رابطه

حالا سوالی که دارم پسری که منو دوست داره و هنوز تمایل داره واسه ازدواج با من چرا تلاشی نمیکنه یعنی اگه خواهرم به یه بهونه غیر مستقیم باهاش ارتباط نمیگرفت اصلا جلو نمی اومد علتش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نباید تلاش کنه

این تلاش نیست این التماس هست

تلاش یعنی در رابطه دو طرفه مشکلی پیش بیاد

خانواده اش مثلا راضی نباشه تلاش کنه راضی بشن

یا تلاش کنه خونه بخره

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

این تلاش نیست این التماس هست تلاش یعنی در رابطه دو طرفه مشکلی پیش بیاد خانواده اش مثلا راضی نباشه تل ...

نه ببین کات من بخاطر رفتارای مزخرف خودش بود با اینکه میدونه علت کات رفتار خودش بوده چرا تلاش نکرد واسه نگه داشتن من ولی هنوز بعد از چند ماه میخواد ولی خوب اگه خواهرم به یه بهونه سمتش نمیرفت خودش هم قدمی بر نمیداشت

نه ببین کات من بخاطر رفتارای مزخرف خودش بود با اینکه میدونه علت کات رفتار خودش بوده چرا تلاش نکرد وا ...

خب بهش میگفتی که درست بشه اصلاح کنه کات نمیکردین

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊