سلام بچه ها کسی عمل اسلیو یا بای پس کرده من بعد زایمانم وزنم خلی بالا رفت از 75شدم 110کیلو با قد 158دیابت بارداری گرفتم بد 2سال بعد بارداری خوبی بودم که یهو قند خیلی رفت بالا الان همش میترسم جایی از بدنم زخم میشه چون هم پدرم دیابت داشتن هم مادرم و اینکه کلا اعتماد به نفسمو و از دست دادم سایز کمرم از 44شد 54تو 2سال و نیم مادریم و بعد زایمان هیجا روم نمیشه برم خسته شدم همش سنگینم نمیتونم با بچه ام بازی کنم سری خسته میشم پا درد میگیرم کسی بوده انجام داده باشه راضی باشه
من ۱۲۰ بودم تا ۷۶ اینا اومدم الان ۸۶ مشکلی ندارم فقط چیز خیلی چرب یا خیلی شیرین میخورم سردرد میگیرم
اسلیو برگشت وزنش زیاده اما کمترین عوارضو داره
یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خاله هام و خواهرم کردن راضی بودن ولی برگشت هم داره بایر مراقبت کنی
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤