2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل زده بود اگه کسی پولی رو به دیگری یا بانک

امانت بده تا طرف باهاش کار کنه و سود بخواد بابت پول به اندازه تورم.حلال

ولی اگه قرض بده و سود بخواد ربا محسوب میشه

سلام 😍

امانت دادن برای وسایل استفاده میشه

قرض برای برای پول

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
امانت میدی طرف نگه میداره اما قرض میدی استفاده کنه

سلام 😍
قرض واسه استفاده هست امانت برای نگه داشتن

سلام 😍
امانت يعتي صرفا از اون وسيله نگهداري كنه (بدون اذن در تصرف)اما قرض يعني اجازه ي تصرف در اون رو هم دا ...

اخه نوشته امانت بدی که باهاش کار کنه و تو سود اون شریک بشه

فرقی ندازه وقتی بهش میدی از اون پول استفاده میکنه دیگه

ودر هر دو حالت باید برگردونه اصل پول رو

سلام 😍
قرض وقتی میدی اون طرف میتونه از اون استفاده کنه و درآخر بهت برگردونه ولی در امانت اونطرف اجازه استفا ...

اخه نوشته امانت بدی که باهاش کار کنه و تو سود اون شریک بشه

فرقی ندازه وقتی بهش میدی از اون پول استفاده میکنه دیگه

ودر هر دو حالت باید برگردونه اصل پول رو

سلام 😍
اخه نوشته امانت بدی که باهاش کار کنه و تو سود اون شریک بشهفرقی ندازه وقتی بهش میدی از اون پول استفاد ...

بستگی به کاری که میخواهید بکنه هم داره مثلا ماشین رو میشه امانت داد ولی برای کار و توی سود شریک شد ولی اگر مثلا ماشین رو قرض بدی به کسی دیگه قرار نیست پولی رد و بدل بشه

اخه نوشته امانت بدی که باهاش کار کنه و تو سود اون شریک بشه فرقی ندازه وقتی بهش میدی از اون پول ا ...

حالا بسته به اينكه كجا بخواي ازش استفاده كني ممكنه معاني يا تفاسير مختلفي ازش بشه،ولي به لحاظ لغوي همينه

بعد در كل زياد هم به اين اراجيف نظام بانكداريمون توجه نكن،اول تا اخر اين سيستم بر پايه ي رباس،منتها براي اسودگي وجدانشون كلاه شرعي سر خودشون ميزارن

تو گوگل زده بود اگه کسی پولی رو به دیگری یا بانکامانت بده تا طرف باهاش کار کنه و سود بخواد بابت پول ...

اگه روی مبلغ سود توافق کنن جفتش هم ربا محسوب میشه.

بعد امانتی میدونی یعنی چی بذار مثال بزنم شما یه قابلمه به امانت میدی به من من اون رو باید به همون شکل نگه دارم و حق استفاده ندارم. اما تو قرض مثلا دو روز اون قابلمه رو میدی به من و هر چقدر بخوام تو اون غذا میپزم و بعد موقع تحویل واسه تشکر یه مقدار از اون غذا بهت میدم. تا اینجا حلاله اما اگه از قبل بگی بابت دو روز باید یه بشقاب برنج بدی اون ربا محسوب میشه. حتی اگه از مقداری خودم بدون توافق دادم کمتر باشه.

پس در هر صورت طبق فتوای علما سود بانکی حرام هست

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
2790
2778
2791
2779
2792