2777
2789
عنوان

دیروز رفتم دکتر زنان

101 بازدید | 5 پست

ببینم ذخیره تخمدانم چقدره ۳۹ مطلقه

گفت درس ول کن زودتر ازدواج کن اگ بچه میخوای بعدا درس بخون

و گفت با هیچ آزمایشی معلوم نمیشه تا چ سنی بچه دار میشی فقط اینا نشون میده الان چقدر شانس بارداری داری

برام آز خون ناشتا و سونو نوشت

گفت الان شوهرداری گفتم ن گفت بدتر تا ازدواج کنی باردار بشی طول میکشه درس واجب نیست

میخواستم واس کنکور تجربی بخونم مشاورم گرفته بودم البته هنوز هزینه نداده بودم بهش

درس وشوهر وبچه ربطش به هم چیه ،تو میتونی شوهر داشته دباشی درسم بخونی و درکنارش برا فرزنداوری اقدام ک ...

چون کنکور تجربی باید روزی ۱۲ساعت بخونی چندروز خوندم دیگ نا نداشتم غذا رژیمی مو بپزم ورزشم نامرتب شد خسته کوفته میشدم یا خواب بودم یا درس

برای ازدواج باید بیرون برم ب خودم برسم باشگاه برم مهمونی خونه دوستام

اینا همش وقتگیره با تجربی خوندن نمیشه

مثلا گروه دارم واس کنکور دبیری اون روزی نهایت ۵ساعت بخونی عالیه

ولی تجربی بالای ۱۰،۱۲ساعت اونم مشاورم گفت ۴۰۶قبول میشی ینی ۴۱سالگی اگ شهرستان بیفتم بدتر ک ۹۹درصد شهرخودم کلانشهره قبول نمیشم شهرم پزشکی تا ۴۰۰ دندون حدودا ۱۰۰ دارو تا ۶۰۰میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون کنکور تجربی باید روزی ۱۲ساعت بخونی چندروز خوندم دیگ نا نداشتم غذا رژیمی مو بپزم ورزشم نامرتب شد ...

شرابط فریز تخمک نداری؟اگه داری فریز کن اگه نه که دکترت درست گفته اگه بچه ممیخوای باید دست بکار بشی

شرابط فریز تخمک نداری؟اگه داری فریز کن اگه نه که دکترت درست گفته اگه بچه ممیخوای باید دست بکار بشی

از فریز میترسم هزینه زیاد میشه تاحالا حتی یدونه عمل جراحی نکردم ترس دارم

تازه بعد فریزر برای بچه ای وی اف باید کرد اونم هزینه اش زیاده

من آدمی ام ک دوتا بچه مدرسه ای اگ داشتم اونا مدرسه بودن خودم درس میخوندم تو خونه اخلاقم اینجوریه علاقه ب درس دارم بچه هم خ دوسدارم با خودم گفتم ۱۰سال دیگ حسرت چی میخورم دیدم اگ بچه اصلا نداشته باشم دق میکنم ولی کنکور ۹۹درصد غصه میخورم بچه رو ۱۰۰درصد نباشه میمیرم ولی خیلیا رو دیدم مثلا استخدامی یا کنکور با بچه تو شکم اومدن یا نوزاد یا دبستانی

شرط ازدواج فقط درس برای تجربی میزارم

الان ارشد دارم دیگارشد و دکترا نمیخوام بخونم ارشدم طرح اختیاری داره بعد ازدواج میتونم دوسال طرح شهر خودم برم تو بیمارستان