2777
2789

به اسم مسلمان و شیعه باشه همونطور که اکثرمون هستیم ولی خیلیامون غسل نمیکنیم واجبات انجام نمیدیم

اگه همچین آدمی نخواد غسلش بدن دفنش با مشکل مواجه میشه؟ نخندید به سوالم واقعا مطمئن نیستم چجوریه برام سوال شد خودم جواب منطقی رو میدونم ولی شاید درست نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوست ندارم غسلم بدن برام نماز میت بخونن یا فاتحه بفرستن

بارها ب خانوادم وصیت کردم ولی خب چون عرفه ما نمیتونیم باهاش مقابله کنیم

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

انجام میدن ولی اگه نخوای به خانوادت بگی اوکی باشن البته ببخشید اینطور گفتما

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

یکی از اقوام سرطان بدخیم داره گفته غسلم ندید میخوام بدونم پس کجا کفن میپیچنش یعنی خود اعضای خانواده تو خونه کفنشو میبندن میذارن تو کاور میبرن سردخونه بعد فرداش خاکسپاری؟ یا مثلا تو بیمارستان بمیره میخوان چی کار کنند

سن نوح رو دارم ولی این چیزا رو نمیدونم

فقط تادنیا دنیاست برای این شخص بایدتاسف خورد خیلی و بیش ازاندازه

دورارجون شما این شخص نجس زندگی کرده ونجس ازدنیا رفته ونجس هم دفن شده به نظرشما بجزتاسف خوردن چکارمیتونیم براش انجام بدیم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من به شما و خانوادت بگم نجس ناراحت نمیشی؟

من گفتم دورازجون شما عزیزم شما گفتید اگه یکی اون یکی مجهول بوده من توهین به شما نکردم سوال کردید من جواب دادم واگه توهین تلقی شده من تمام قدازشما معذرت میخوام

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

[QUOTE=405176699]یکی از اقوام سرطان بدخیم داره گفته غسلم ندید میخوام بدونم پس کجا کفن میپیچنش یعنی خود اعضای خانواده ...[/QUOTE

مورد بوده تو بیمارستان بدن بیمار رو با پوشک کثیف دو روز سردخانه گذاشتن بنده خدا سه ماه حمام نکرده بود غسل به کنار ،حداقل بدنش تمیز که هست بو نده بقیه چندششون نشه