2821
2789
عنوان

چکار کنم

104 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من یک خواستگار داشتم و خیلی گویا منو دوس داشته ومن اونو نه من شوهر خودمو دوس دارم ولی فامیلیم هرجا برم انقدر نگاه میکنه واقعا من جلو بقیه معذب میشم نمیدونم دنبال چی میگرد چکار کنم

کار خاصی نیاز نیس انجام بدی

بی اهمیت باش نسبت ب این جریان

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری هرجا برم روبروم قرار میگیره از همه چندش تر زن داره

اگه اینقد اذیتی جاهایی ک اون هس نرو تو

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

اگه اینقد اذیتی جاهایی ک اون هس نرو تو

الان ختم شوهرعمه ام هست چجوری نرم

بعداونا هم نسبت فامیلی دارن

میرفتم تو کوچه میومد اونجا خونه فامیلاش منو که دید شکل درراورد خوب یکی ببینه چی فکر میکنه

الان ختم شوهرعمه ام هست چجوری نرمبعداونا هم نسبت فامیلی دارنمیرفتم تو کوچه میومد اونجا خونه فامیلاش ...

چقد سبک عقله واقعا

تو اصلا بروش نگاه نکنانگار همچین شخصی اونجا نیستتو هر دفعه بهش نگاه کنی اون عوضی بدتر میکنه

اره خوب ولی من عادتم نه ب اون هرجا برم یک نگاه میکنم

2790
2823
2791
2779
2792