2777
2789
خیلی ناراحت شدم

چی بگم فکر کن ماهی یبار رابطه داریم،جالب اینه دوبار اومد خواستگاریم،جلوم بغض کرد تا جواب مثبت دادم،ولی سرده و دوسم نداره،فقط بخاطر بچهام و موقعیت مالی خوبش پیشش موندم،هرچند خودم دوسش دارم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی خوب شدی؟

شروع کردم به نوشتن خاطرات و یاداشت روزانه و بعد رفتم دانشگاه و کم کم حالم خوب شد بعد به مطالعه فلسفه پرداختم و فهمیدم مشکلاتی دارم که باید حلشون کنم و جلو رفتم چند سال بعد روانشناسی مطالعه کردم و فهمیدم افسرده بودم و با نوشتن احساساتم داشتم دلایل رو می فهمیدم و این حالم رو بهتر میکرد.

افسردگیت از چه نوعی هست؟ مال من از نوع خشم و شرم بود

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
عزیزم سعی کن ایمانتو قوی تر کنی و به خدا نزدیکتر بشی، موثرترین و بهترین راه درمان افسردگی همینه... م ...

ببین افسردگی اگه علت بیرونی داشته باشه دزمان نمیشه تا اون مشکلت حل بشه که گاهی اون مشکل حل نشدنیه و تو هیچ وقت نمیتونی باهاش کناربیای و افسردیگت برطرف نمیشه

قرص خوردم، پیش روانشانس رفتم، پیش دعانویس رفتم، دارو گیاهی خوردم، کلی دلیل برای خوشحالی پیدا کردم ولی هیچکدومشون خوشحالم نمیکرد... به هر چیزی چنگ میزدم و خوب نمیشدم... فقط خدا کمکم کرد

شدید بود؟ علائمت چیا بود؟

خودکشی کردم دوبار،درحال جلب توجه بودم،منی که اهل دردو دل نبود منتظر یه آدمی بود برا دردو دل

از شدت استرس بالا میاوردم حوصله نداشتم حتی نفس بکشم معدلم از۲۰به۱۳افت کرد ،یه خودم نمیرسیدم وزنم کم شد ،دستام میلرزید،گریه میکردم زیاد،هدفمو گم کردم....وووووخیلی چیزای دیگه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

ببین افسردگی اگه علت بیرونی داشته باشه دزمان نمیشه تا اون مشکلت حل بشه که گاهی اون مشکل حل نشدنیه و ...

اینطور نییست اتفاقا مشکلات بیرونی حل شدنی نیست و باید ازشون عبور کنی و زاویه دیدت رو عوض کنی

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
اینطور نییست اتفاقا مشکلات بیرونی حل شدنی نیست و باید ازشون عبور کنی و زاویه دیدت رو عوض کنی

اگه باکسی زندگی کنی که دوست نداشته باشه چطور میتونی نسبت به این قضیه بی تفاوت باشی.....

ببین افسردگی اگه علت بیرونی داشته باشه دزمان نمیشه تا اون مشکلت حل بشه که گاهی اون مشکل حل نشدنیه و ...

من هم افسردگی و اضطراب ومشکلات روحی به دلیل مشکلات و اتفاقات بیرونی داشتم که هنوزم هستن، و هم به خاطر مشکلات درونی و باطنی... ولی در هر صورت راه چاره خداست.

من خشک مذهب و مذهبی نیستم حتی حجابمم اصلا به کسایی نمیخوره که معتقد بودم ولی راه نجات من اول خدا بود، بعد امام حسین.

کتاب ملت عشق رو بخون

قرآن هم با معنی بخون مطمئن باش جواب میگیری