2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ترکم همچین کلمه ای نداریم شاید منظورش چیکار کنیم هستش نینیاخ

مام نداریم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

من ترکم همچین کلمه ای نداریم شاید منظورش چیکار کنیم هستش نینیاخ

عیبی نداره یا مشکلی نیست

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
من اولین باره میشنوم عیبی نداره میشه عیبی یوخ

نینمح دای اشیدین بینوندا قالار

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
یعنی چیکار میشه کرد

اون نینیاخ هست نینمح یعنی عیبی نداره بیخیال

ن عزیزم ترکی هرجا باهم فرق داره

نه در اون حد من اذربایجان شرقی هستم شما متولذ کجای؟

2790
2778
2791
2779
2792