2777
2789
عنوان

کاری به رابطه ندارم در کل میگم 💔

207 بازدید | 7 پست

آدما با رفتارشون گند میزنن به زندگیت اصلا آدما دیوانن

امروز دوست من به من حتی توجه همنکرد و به همه گفت فردا عصر بریم فلان پارک نگاهمم نکرد همین آدم به استوری من غمگین من واکنش نشون میده خودشون و با رفتارشون خوردت میکنن بعد میگن چته؟!

انقدر اینروزا حالم بده از ساعت ۲ ظهر دیروز تا الان خواب بودم بعد از یه گریه طولانی واسه اتفاقات این مدت

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین گاهی واقعا متوجه نیستن و میفهمن ناراحت شدیم میگن وا ازین ناراحت شدی من قصد ناراحت کردنتو نداشتم شرط میبندم الان گفته توام میشنوی و میری پس احتیاج نیست جدا بگه کلی گفته به همه .بقیه سرسری رفتار میکنن معمولا همه توان سرسری بگذر اصن یه روز بهش بگو از رو درار ببین چی میگه حرفش چیه میگه نفهمیدم و کلی باهمه اینجور رفتار کردم یا چیزی لو میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون درد آشنا هستم میگم؛ به میزانی که ارتباطت با خدا درست و قوی و محکم باشه، از این دست مسائل و اذیتها نخواهی داشت

چون کلاً بعد تقویت این ارتباطتت نوع انتخاب ادمای اطرافت تغییر ممکنه بکنه و ...

فقط مرگ چاره نداره. حلش کن.

ولی تو خودت نریز گریه کن ولی هی دقشو نخور هیشکی ارزششو نداره من دارم تحلیل رفتن خودمو از خود خوری میبینم شوهرم میگه بس کن خودتو انقد آزار نده دلداریم میده ولی وقتی خونه نیست شروع میکنمگاهی .گاهیم خودمو مشغول میکنم و فراموش مبشه همه دق میخورن اما دق خوردن ازار دادن خودته وقتی میتونی دق بخوری میتونی خوش هم بگذرونی .اصن اگه ازارت میده اصن نرد دیدن اوم و بقیه هم

چرا به دوست اینقدرررر حالت و خراب میکنه ،پنج سال دیگه این آدم کجای زندگیته

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چون درد آشنا هستم میگم؛ به میزانی که ارتباطت با خدا درست و قوی و محکم باشه، از این دست مسائل و اذیته ...

دقیقا قبلا که از خدا دور بودم چقد آدما بهم بی مهری میکردن چقد بی معرفت به زندگیم جذب میشد

الان این منم که بین آدمای با سطح بالا و با مجبت حق انتخاب دارم

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨