2777
2789
وسعشون خوبچند بگیرم بنظرت

چی بگم عزیزم احساس کردم خرجت بالاس و مدیریت مالیت ضعیفه ، بنظرم برای اینکه خودتو بسازی و عادت به ولخرجی نکنی همین اندازه نگهش دار به جاش مدیریت یاد بگیر 🫶🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر، من متاهلم ماهیانه اینهمه خرج نمیکنم. خرج هاتو بنویس و یه قسمت از پولتو طلا بخر و جمع کن از الا ...

وای🤣دقیقا داشتم ب همین فکر میکردم حالا ما با۲۸ سال سن و متاهلیم اینهمه خرجمون نی این بچه ها چی میگن خدااا یا ما کم توقعیم یا اینا پر توقع

وای🤣دقیقا داشتم ب همین فکر میکردم حالا ما با۲۸ سال سن و متاهلیم اینهمه خرجمون نی این بچه ها چی میگن ...

خب اخه من وضع خانوادم خوبه

حس میکنم واقعا خیلی کمه ۶ تومن میگیرم🤦♀️

خب اخه من وضع خانوادم خوبه حس میکنم واقعا خیلی کمه ۶ تومن میگیرم🤦♀️

متوجهم

منو همسرمم از وضع مالی بد نیستیم

ولی سنت که بالاتر بره خصوصا متاهل شی

میفهمی

من الان با اینکه میدونم حالا اینده هامونم تامینه بازهر ۵.۶ تومنی دستمم بیاد جمع میکنم سریع طلا بگیرم😂

ببین شاید الان خندت بگیره ولی هر پولی میاد دستت طلا بگیر حتی دارا هم باشید

یجا بد به دردت میخوره

من چ متاهلی چ مجردی ریختو پاشم زیاد بود خصوصا واسه کفشو لباسو اینا میدیدی تو ی ماه۳ دست کفش یا لباس میگیرفتم

ولی واقعا الان میگم کاشکی یکی منو بیدارم میکرد باز هرطور عشقته

متوجهممنو همسرمم از وضع مالی بد نیستیمولی سنت که بالاتر بره خصوصا متاهل شیمیفهمی من الان با اینکه می ...

خب اخه همه یا بیشتر پول بره به پس انداز پس کی زندگی کنه ادم