2777
2789

بهت پیشنهاد میکنم چشاتو ببندی گوشاتم کر کنی فرض کنی نیست قبل اومدنش به خونه کارات انجام بده سعی کن جلوش نباشی برو تو اتاق خودت سرگرم کن بخودت برس بهش گیر نده سعی کن بتونی یک حرفه ای یادبگیری کم کم رو پا خودت وایستی زیاد روش دادی پرو شده کاش میشد یکم بترسونیش کاش یکی داشتی حمایتت میکرد ولی اصن باش دهن به دهن نشو خرید لازم داشتی براش پیام بنویس لیست خریدارو نه اینکه اخم کنی نه ولی بی تفاوت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منتظرم هوا روشن شه برم خونه خوابم نبرد حتی یک لحظه

اگرمیری خونتون یه فکردرست حسابی برمیداری برواگربازم همین تحقیرحرفه نرو

واقعانمیدونم میبینیدهمسرتون بداخلاقی میکنه بازکوتاه میایید یکجایادرستش کنیدیابراهمیشه خراب

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانوادش اگه دلسوز پسرشون بودن میزدن تو دهنش نه اینکه سکوت کنن و تورا نزارن بری خونه کاش میرفتی نمیدونم سختیای که تو میکشی مانمیتونیم درک کنیم یاحس کنیم کاش خدا براهمه زندگیا معجزه کنه کاش بتونی نصف شبا ساعت ۲یا۳شب پاشی هر شب دو رکعت نماز تهجد بخونی دعاکنی خدا برات مشکلاتتو حل میکنه

شوهرم جلو خانواده ش هرچی دلش خواست بارم کرد بعدم ول کرد رفت خونه ،منم موندم اینجا و تا الان گریه میک ...

برای تنهایی دلت بمیرم دختر،تنها نیستی ماهم همگی درگیر یه حیوونیم داریم عذاب میکشیم.ارامش و برکت ار خدای زنده خودم برات طلب میکنم🙏🌹ب حق خون پاک عزیزش دلت اروم شه

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

خانوادش اگه دلسوز پسرشون بودن میزدن تو دهنش نه اینکه سکوت کنن و تورا نزارن بری خونه کاش میرفتی نمید ...

بخدا همه ی کارای ک باهام کردن و فراموش کردن و الان مقصر شدم مقصر صبور بودن سازگار بودن