2777
2789
عنوان

چرا افتادید به جون همدیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 35 پست

صبا جون ممنون تاپیک زدی ولی همه اش از بعد پست یه کاربر شروع شد! اومد توهین کرد بهم بعد پستش و پاک کرد و کلا تاپیک ریخت بهم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

این وسط با دلیل و مدرک اعتقاداتمونم دارن زیر سوال میبرن و متاسفانه منطقی هم استدلال میکنن و منی ک بینه درستی اعتقاداتم و گرونی و اینده بچه هامو و همه ی این افکار مث خر گیر کردم و شبا خوابم نمیبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری که سیاست داره انجام و دوست داره ذهن ها پرت بشه از موضوعات اصلی

درگیری دو حزب سیاسی ، درگیری قومی ، درگیری سنی و شیعه ، درگیری ها مختلف فقط به نفع چهار درصدی ها جامعه و 96 درصد درگیر موضوعات الکی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دقیقا مذهبی ها طرفدار رهبرو سپاه و ارتش هستن که فعلا دولت و مسعولاش در مقابل اینها قرار گرفتن .کلا ه ...

دولت و مسولاش همه از همین ها هستند ها

از کره ماه نیومدن

از آمریکا نیومدن

چهل ساله راس مسولیت کشور بودن

دقیقا مذهبی ها طرفدار رهبرو سپاه و ارتش هستن که فعلا دولت و مسعولاش در مقابل اینها قرار گرفتن .کلا ه ...

من مذهبیم ولی باهاتون یه جا تفاهم نظر ندارم
مسیولین و دولت مشکل تازه نیستن . ما الان چندین ساله که مشکل داریم
فقط الان وضعیت بدتره

این وسط با دلیل و مدرک اعتقاداتمونم دارن زیر سوال میبرن و متاسفانه منطقی هم استدلال میکنن و منی ک بی ...

من دو تا پام و کمرم شبا میخواد بشکنه...مال پیاده رفتن ب این ور و اون ور

دولت و مسولاش همه از همین ها هستند ها از کره ماه نیومدن از آمریکا نیومدن چهل ساله راس مسولیت کشور بو ...

وقتی نمیدونی دولت و ارتش و سپاه راهشون از هم جداس گارد نگیر لطفا ..بزن گوگل وظایف هرکدوم رو مطالعه کن .دولت داره خیانت میکنه مسعولین مجلس و .....

وقتی نمیدونی دولت و ارتش و سپاه راهشون از هم جداس گارد نگیر لطفا ..بزن گوگل وظایف هرکدوم رو مطالعه ک ...

ووووی

باشه تو حرف بعدیت هم درسته

من اگر حوصله بحث داشتم که به استارتر نمیگفتم تاپیکش سیاسی و ممنوع هست

وقتی نمیدونی دولت و ارتش و سپاه راهشون از هم جداس گارد نگیر لطفا ..بزن گوگل وظایف هرکدوم رو مطالعه ک ...

عزیزم سوال من اینکه فقط الان گرونی و تورم اومده؟
ما چندین ساله مشکل داریم
توجیه این چیه؟

سلام

باید واقعیت ها رو دید

واقعیت اینه که الان رقم بالایی از مسئولان ،نفوذی ویهودی اند.

هیچ شکی درش نیست وفقط کمی دقت وریز بینی میخواد.

پس باید برای بدتر از این هم آماده بود و

فقط برای ایران وسلامتی ره بر دعا کرد

اگر ره بر نداشتیم ،تا الان اسرائیل، ایرانی باقی نگذاشته بود.

یهود کثیف ترین وکینه ورز ترین موجود روی زمینه

من مذهبیم ولی باهاتون یه جا تفاهم نظر ندارممسیولین و دولت مشکل تازه نیستن . ما الان چندین ساله که مش ...

اره ۱۵ ساله ..یک مطالعه دررابطه با ریاست جمهوری توی ایت سالها داشته باشین متوجه میشین همشون از یک قوم بودن و هستن ادامه دهنده راه دیگری ..نذاشتن ادم حسابی و دلسوز اداره کشورو بدست بگیره ..همینطور ک نخواستن اقای رییسی باشه .چراااا چون دست دله دزذها از خزانه و منابع و سود صادرات و ... بریده شده بود ...اینا اینقدررر قدرت و نفوذ گرفتن توی این سالهای اخیرررر فعلا هم دارن میتازونن