2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی بهت هر نسخه ای گفت انجام نده

اول باید ببینی علت ریزش موت چی هست

میتونه هزاران علت داشته باشه

و تا دلیل اش رو متوجه نشی

درمان اش عملا بی فایده است

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
دکتر خیلی خوبه اینطور نیست

این ارزانترین راه هست به نظرم اول اینو امتحان کنه هیچ ضرری هم نداره ،چون اکثر ریزش موها از کمبود زینکه....اگه نتیجه نگرفتم بعد بره دکتر ،اونم یه دکتر خوب که علتشو پیدا کنه ،اگه داخلی باشه یا هورمونی یا به خاطر عفونت زنانه یا هر چی که هست اگه اون دکتره متوجه نشه کلی خرج الکی میذاره رو دستت اصلا هم نتیجه نمیگیری.....برا من که اینجور بود....الکی یه مشت دارو بهم میدادن هیچ کدوم هم به دردم نخورد حتی یکیشون بلد نبود زینک برام تجویز کنه، چیزی به این سادگی رو....یکی از دوستام بهم گفت ،مصرف کردم دعاش کردم واقعا

این ارزانترین راه هست به نظرم اول اینو امتحان کنه هیچ ضرری هم نداره ،چون اکثر ریزش موها از کمبود زین ...

زینک باعث یبوست میشه

کلا دارو برای ریزش باعث یبوست میشه

قرصی که من معرفی کرد توش کلی ویتامین و حتی زینک هست

اونم یبوست میاره ولی حداقل بهتره

این ارزانترین راه هست به نظرم اول اینو امتحان کنه هیچ ضرری هم نداره ،چون اکثر ریزش موها از کمبود زین ...

یه علت شایع دیگه هم استرس هست ،اگه از اون باشه که باید استرس ات رو کنترل کنی.....به هر حال دکتری که متوجه نشه درمان غلط میده و پول الکی میذاره رو دستت....علت اش مهمه که کسی بتونه پیداش کنه وگرنه اون دکتر رفتن به درد نمیخوره

زینک باعث یبوست میشه کلا دارو برای ریزش باعث یبوست میشه قرصی که من معرفی کرد توش کلی ویتامین و حتی ز ...

برا بدنهای مختلف یکی نیست ،برا من یبوست نیاورد....باید یبار امتحان کنه ببینه چطور جواب میده رو اش