2777
2789

واقعا خیلی وقتا هست با تمام مشکلات، احساس رضایت میکنم و خوشحالم و از زندگیم راضیم ولی حتی نمیتونم به دوستام یا اطرافیانم بگم چون اینقدر مشکلات بقیه زیاده توی کشور که واقعا نه حوصله ی شنیدنشو دارن و نه برام خوشحال میشن. فقط باید از ناراحتی و بدبختی به بقیه بگی که اوناهم اوکی باشن باهاش. وگرنه همیشه باید خوشحالی هات رو تنهایی جشن بگیری. توی همین نی نی سایت که فضای مجازیه واقعا اگر بگی زندگی خوبی دارم میریزن سرت که قانعت کنن نمیشه زندگی خوبی داشت اینجا یا میگن چرا گفتی شاید یکی حسرت بخوره ولی خب چقدر ناراحت کنندس این قضیه. اینجاست که میگن هرچقدرم خودت شاد باشی ولی بقیه حالشون بد باشه بازم تو از شادیت یا داشته هات لذت نمیبری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی یاد بگیر چراغ خاموش جلو بری اینو از من یادت باشه یا زمانی میفهمی چقدر آدما به ظاهر دوست فامیل از ده تا دشمن بدتر بودن وقتی خوشی ناخوشی ها تو بیان نکنی یه حریم داشته باشی حتی در مجازی ذهنت یک چارت بندی منظم داره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

جمله آخرت که میلیونها بار درسته

ولی در مورد بقیش به نظرم لحن گفتن مهمه. یعنی بنویسی امروز یه کیف خوشگل خریدم خوشحالم. نه با ۱۰ میلیون درامد میتونم هرچی میخوام بخرم! یا کیف صدمیلیونی جدید من!!!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مهم حال دل خودته . ولی خب معمولا آدما درددل هاشونو فریاد میزنن تا حالشون خوب بشه . حال خوب رو اگه فریاد بزنی اگه حتی توی ذوقت نزنن اثرش کم و کمرنگ میشه تو وجودت ! تجربه شو داشتم منم ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

میدونی یاد بگیر چراغ خاموش جلو بری اینو از من یادت باشه یا زمانی میفهمی چقدر آدما به ظاهر دوست فامیل ...

ولی اخه من دوس دارم توی صحبتام با دوستام انرژی مثبت بدم و انرژی مثبت بگیرم. برای چیزای کوچیک ذوق کنیم. نه اینکه فقط از مشکلات و بدبختی و اخبار صحبت کنیم

نمیدونم ولی احساس میکنم شوق و ذوق زندگی خیلی کم شدههمه اینجورین که برو بابا توی این وضعیت واقعا با ا ...

راست میگی همه یجوری درگیره مشکلاتن

ولی با خوشحالی دیگری خوشحال میشن بیشتر خیلی بامعرفتن مردم

جمله آخرت که میلیونها بار درستهولی در مورد بقیش به نظرم لحن گفتن مهمه. یعنی بنویسی امروز یه کیف خوشگ ...

مثلا میدونی چیه توی اینستا میبینم یکی از اومدن برف خوشحاله و پست گذاشته پستشم رفته اکسپلور. همه توی کامنت ها نوشتن فقط یه ایرانی میتونه با دلاره فلان، برای برف ذوق کنه. یا یکی دیگه نوشته اره ذوق کن تا بمب نزدن. واقعا اخه چرا باید مردم اینجوری باشن. ماکه کاری نمیتونیم بکنیم حداقل زندگی کنیم

ولی اخه من دوس دارم توی صحبتام با دوستام انرژی مثبت بدم و انرژی مثبت بگیرم. برای چیزای کوچیک ذوق کنی ...

نگفتم از مشکلات حرف بزن من خیلی وقته از درد هام تو جمع نگفتم میدونم موفقیتی هم باشه بعدا میفهمند

انگیزه از حرف ها تو بگیرن ؟دختر خوب بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست انگیزه یک فاکتور درونی کسی که با حرف تو تلاش کنه با حرف ها یکی دیگه تلاش کردن میگذاره کنار

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

مثلا میدونی چیه توی اینستا میبینم یکی از اومدن برف خوشحاله و پست گذاشته پستشم رفته اکسپلور. همه توی ...

میگم لحن خیلی مهمه

و از طرفی واقعا نمیشه توی بهمن بدبختی که داره سر ملت آوار میشه از برف بازی حرف بزنی. یاد شعر سعدی میفتم چنان خشکسالی شد اندر دمشق....

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نگفتم از مشکلات حرف بزن من خیلی وقته از درد هام تو جمع نگفتم میدونم موفقیتی هم باشه بعدا میفهمند انگ ...

من حرف نزنم عزیزم اونا خودشون حرف میزنن

منم الان دارم همینو میگم که بقیه حالشون بد باشه به هرحال حال توهم بد میشه