2777
2789
عنوان

لعنت به pms

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 32 پست
چند روز قبل از پریود شدن و عادات ماهانه ی خانومها ، هورمون های بدن بهم میریزه و خانوم ها تو این دورا ...

لعنتی تموم هم نمیشه ۴۰ سالمه خدا کنه دیگه پریود نشم یعنی به حدی فشار رومه که دیوانه میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر خوبی که کرده بود از اول ازدواجمون همه رو میگفت که من این کارو برات کردم منم هر کار بدی کرده بودم ...

خب متاسفانه آقایون توی ایران سوادشون در مورد خانوما کمه

تقصیریم ندارن هم خوی آموزش هم خانواده بهشون یاد نمیدن واکنش مناسب توی هر شرایط چیه

تو در واقع اون لحظه ناخودآگاهت شاید یه جمله ی حق با توئه درستش میکنیم من فقط تورو دوس دارم ،فقط شاد باش من پیشتم و یه بغل امن میخواسته

ولی اون برداشتش از پرخاش تو صرفا این بوده که قدر نشناسی دهری میکنی...

درکت میکنم دختر زیبا

فدای سرت

لعنتی تموم هم نمیشه ۴۰ سالمه خدا کنه دیگه پریود نشم یعنی به حدی فشار رومه که دیوانه میشم

مامان من تا ۶۰ سالگی پریود میشد

هر کسی یجوریه.. ولی واقعا یائسگیم درد خودشو داره

گر گرفتن و حالت های بد دیگه دقیقا اون تایحی که قبلا پریود شدی نیاد سراغت به جای پریود شدن.

خب متاسفانه آقایون توی ایران سوادشون در مورد خانوما کمه تقصیریم ندارن هم خوی آموزش هم خانواده بهشون ...

داشت میگفت ۱۵ ساله پیش مستاجر بودیم تو اون موقع خونه که میرفتیم تمیز میکردی همش دعوا میکردی منم گفتم اگه من دعوا میکردم تو غیرت داشتی کمکمی میاوردی خونه تمیز کنیم من بد بخت با دوتا بچه پشت سر هم خونه تمیز میکردم حالا یاد اون حرفای چند ساله پیش بود منم چون توی این مدت چند تا عمل پشت سر هم داشتم ترسیدم فشار عمل ها یک طرف پریودی هم یک طرف عوضه بیاد هم چی اروم کنه یاد گذشته ۱۵ ساله پیش افتاده

مامان من تا ۶۰ سالگی پریود میشدهر کسی یجوریه.. ولی واقعا یائسگیم درد خودشو داره گر گرفتن و حالت های ...

۱۵ ساله پیش بر شکست کرد خونه زندگیمون همه رو فروخت رفتیم مساجری با بچه کوچیک من هیچی نمیگم اون زبون درازه انقد پشیمونم به خاطر مشکلات توی زندگیم زیاد غصه میخوردم حالا داغون شدم نمیتونم راه برم در حدی که زخم بستر گرفتم کاش از همون اول یک خاکی میریختم توی سرم کارم به اینجا نرسه

داشت میگفت ۱۵ ساله پیش مستاجر بودیم تو اون موقع خونه که میرفتیم تمیز میکردی همش دعوا میکردی منم گفتم ...

الهی...

حق با توئه خیلی فشهل روحی و جسمی تحمل کردی تو این چند سال و حتی الان ...

واقعا اکثریت مردها همینن

متوجه نیستن، گاهی کینه میکنن و واقعا نمیدونن دارن با خودشون و شما چیکار میکنن...

آدم وقتی پریوده واقعا متوجه نیست و نمیدونه چیکار میکنه چی میگه و..

خبر بد اینکه بیشتر از نود درصد مردا همینن.خبر خوبم اینه که تنها نیسای و نا خانوما بیشترمون همچین مردی رو کنارمون دهشتیم یا داریم و تو تنها نیستی...

فقط آروم باش از یه گوشت بشنو هز دیگری در کن بره

بذهر انقدر هز گذشته بگه خسته شه

یعنی چی نمیتونی راه بری؟مشکلی پیش اومد برات؟؟؟

اره انقد غصه خوردم دوبار کیست عمل کردم بعد عمل دکتر همش به خاطر درد مسکن داد یبوست گرفتم بعدش بواسیر از دست سوزش داد میزدم باز رفتم عمل بواسیر کردم دیگه نمیتونستم راه برم شد زخم بستر

چه فایده که بیمارم درد میکشم الان از دست سوزش بیدارم

متوجه شدم.. ای کاش بری سراغ درمان

گذشته ی تلخو فراموش کن

۴۰ سال واقعا سن زیادی نیست

خیلیا تازه این سن هزدواج میکنن

پاشو فراجوش کن

حرفاشم نشنو

انگهر که ناشنوایی، ایحطوری گوش نده ها .

کم کم چول جمع کن برو درمان کن و یواش یواش بخودت دو ساا فرصت بده که برگردونی بدن سالمتو.

اون وقتی ببینه تو دیگه توجه به انرژیای متفیش نمیکحی و چسبیدی به ساختن خودت، رفتارشو کم کم تغییر میده

نمیگم اوکی میشه اما کم کم به مرور وقتی شاهد این تغییرات توی برخوردت با خودت و سلامتی و بدنت و ..اینا بشه

یهو بخودش میاد

این خیلی وقتا جواب داده

یعنی چی نمیتونی راه بری؟مشکلی پیش اومد برات؟؟؟

کارمند یک اداره بود یعنی منو خون جیگر کرد تا بازنشست شد نمیرفت سر کار هزار بار میخاستن اخراج کنن یعنی چه. استرسهایی که به من وارد میشد

اره انقد غصه خوردم دوبار کیست عمل کردم بعد عمل دکتر همش به خاطر درد مسکن داد یبوست گرفتم بعدش بواسیر ...

انشالا خدا سلامتی بهت بده ...

ولی حتما درمان داره

حتما حداقل راه پیشگیری از پیشرفته بیناریت وجود داره.

الان توی زمانه ای هستیم که خودمون اول باید اولویت خودمون باشیم چون همه حتی همسرها هم الویت خودشونن

کارمند یک اداره بود یعنی منو خون جیگر کرد تا بازنشست شد نمیرفت سر کار هزار بار میخاستن اخراج کنن یعن ...

متوجه شدم ... اون روزا تموم شده و خاطراتش الان بیشخر هز واقعیت دارن ضربه نیزنن بهت ،حواسخت جمع کن

بخاطر سلامت روح و ذهنت ببخش اون رورا رو

بذار نور امید و خوش بینی به قلبت برگرده