2777
2789
عنوان

افسردگی

112 بازدید | 13 پست

حالم خیلی بده انگار مردم نمیتونم بخندم همیشه توهمم هیچی خوشحالم نمیکنه یا خوشحالیم زودگذره همیشه اشک میریزم فقط به خاطر دخترم نفس میکشم انگار دور از جون عزیزانم نزدیکترین کسم و از دست دادم

توکل و اعتماد به خدا و ایمان به خدارو تو دلتون روشن کنید آرامش میگیرید

الا بذکر الله تطمئن القلوب

روحتون نیاز به ارتباط با خالق خودش داره باید ارتباطات معنوی تون و قوی کنید تا به آرامش برسید

امام حسین نزدیک ترین راه به خداس

یه نماز جماعت مسجد برید

یه زیارت عاشورا بخونید

روضه ی امام حسین و بذارید یکم گریه کنید گریه برای غمذامام حسین شادی توی زندگی میاره

وقتی روح از مادیات دنیا و باتلاق دنیا و گناهان که بهش وصل شدن خسته میشه حالت افسردگی در هم بودن وپوچی میاد سراغ آدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش روانشناس برو اگه اختلال افسردگی داشته باشی نیاز به درمان داره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

همیشه اینطوری بودی؟ یا بعد از ی اتفاق

قبل بچه دار شدنم چون به بابام وابسته بودم همیشه میترسیدم از دست بدم حالم بد میشد بعد بچه دار شدن افسردگیم بیشتر شد الان هم دیگه هیچی نابود شدم

توکل و اعتماد به خدا و ایمان به خدارو تو دلتون روشن کنید آرامش میگیریدالا بذکر الله تطمئن القلوبروحت ...

اگه خدا قبول کنه نماز میخونم چند ماهه مرتب قرآن میخونم یجوری شده دلم میخواد بعد نماز بخونم

من دیگه خوب نمیشم تو خونه هم مشکل دارم با پسرم افسردگیمو بیشتر کرده

پیش روانشناس برو اگه اختلال افسردگی داشته باشی نیاز به درمان داره

راستش دلم میخواد ولی پولشو ندارم هر بار میخوام پول جور کنم برم یه مشکلی پیش میاد که خودمو ندید میگیرم

اگه خدا قبول کنه نماز میخونم چند ماهه مرتب قرآن میخونم یجوری شده دلم میخواد بعد نماز بخونممن دیگه خو ...

قبول باشه

پس نیاز به ارتباط با اهل بیت دارید

با امام زمان حرف بزنید تو هیئت ها عضو بشید

وارد فعالیت های مهدوی برای امام زمان بشید وقتی برای امام زمان کار کنید زندگی تون رونق پیدا میکنه چراغ دلتون نور میگیره

با زبون ساده باهاش حرف بزنید بگید میخوام برای ظهورت پا تو رکاب بذارم وارد فعالیت های فرهنگی مذهبی امام زمانی بشید

جمعه ها صلوات ضراب اصفهانی بخونید

قبول باشهپس نیاز به ارتباط با اهل بیت دارید با امام زمان حرف بزنید تو هیئت ها عضو بشید وارد فعالیت ه ...

ممنون.همیشه ظهور امام زمان و از خدا میخوام شاید دست شفا رو سرم بذاره بلکه حالم خوب بشه

ممنون بابت راهنماییتون

ممنون.همیشه ظهور امام زمان و از خدا میخوام شاید دست شفا رو سرم بذاره بلکه حالم خوب بشهممنون بابت راه ...

ان شالله امام زمان برات یه دعای ویژه کنه و سربازی باشید همیشه

خواهش میکنم گلم یادتون باشه اهل بیت مثل ستاره های پر نور توی آسمون هستن هرچی بیشتر عشقشون توی دل آدم و زندگی و روح آدما جا باز کنه نورانی تر میشن

توی تموم اهل بیت که چهارده تا ستاره هستن

امام حسین ماهه راه سریع و سیر برای گرفتن نور خدایی

ان شالله امام زمان برات یه دعای ویژه کنه و سربازی باشید همیشه خواهش میکنم گلم یادتون باشه اهل بیت مث ...

ممنون بابت راهنماییتون حرفاتون دل گرمم کرد💚

قبول باشهپس نیاز به ارتباط با اهل بیت دارید با امام زمان حرف بزنید تو هیئت ها عضو بشید وارد فعالیت ه ...

هرکسی نمیتونه وارد این فعالیت هایی که میگید بشه چون کسانی که تو این جور فعالیت ها هستن برای هر کسی که بخواد وارد جمعشون شه انتظار دارن شرایط سختی رو رعایت کنه

کسی هم که حوصله خودش رو هم نداره دیگه حوصله فعالیت مذهبی هم نداره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏