2777
2789
عنوان

طلاق دردناک

190 بازدید | 35 پست

همو خیلیی دوست داشتیم من هنوزم خیلی میخوامش ۳ سال با هم بودیم بعدش به هم رسیدیم و الان ۱سال و نیمه نامزدیم برای ازدواج با هم قول قرار کردیم که توی شهر کنار شهرمون زندگی کنیم هر دومون اهل یه شهریم و تو اون شهر سکونت دارن پدر مادرامون ولی قرار شد بخاطر اینکه زندگیمون بهتر باشه و دخالتی توش نباشه شهر نزدیک شهرمون زتدگی کنیم کلا ۲ کیلومتر اختلافش نیست و قبول کرد حالا زده زیر قولش و میگه نمیتونم شرایطشو ندارم باید تو یکی از واحد های اپارتمان خانوادم زندگی کنیم و من نمیتونم برم ماموریت تنهات بزارم تا چند سال بعد که بچه دار سدیم میریم ولی من نمیتونم قبول کنم به هیچ وجع چون خانوادش وحشین و دوماه دووم نمیاریم با بی ابرویی جدا میشیم تنها راهمون شده طلاق اما من علشقشم چطور فراموشش کنم راه حلی دارید بگید تو رو خدا دارم میمیرم😭😭قراره بریم برا شروع روند طلاق

میگن جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته ولی من میگم جلوی ضرر رو مثل شما اگه از اولش بگیری منفعته . عشق و عاشقی برای کسی نون و آب و زندگی و آرامش نشده عزیزم ! وقتی میدونی تهش چیه پس به حرف عقلت گوش کن نه احساست ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زده زیر حرفاش وااا

تحت تاثیر خانوادش خیلی وقت بود میگفتن طلاقش بده و حتی پیش دیگران هم میگفتن میدونن من اینو قبول نمیکنم تنهد راه طلاق دونستنش حالا هم داره تموم میشه

میگن جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته ولی من میگم جلوی ضرر رو مثل شما اگه از اولش بگیری منفعته . عشق ...

کنارش که بودم انگار بهترین لحظه های عمرم بود ولی خانوادش خیلییی باعث شدن به هم زربه بزنیم چون راضس نبودن به ازدواجمون میدونم که تا اخر عمر دلم پیشش میمونه چون هیچکس برام مث اون نمیشد

تحت تاثیر خانوادش خیلی وقت بود میگفتن طلاقش بده و حتی پیش دیگران هم میگفتن میدونن من اینو قبول نمیکن ...

چه خانواده دور از جون ناراحت نشی ولی بی لیاقتی داره

داشتم بخواد یکی پای خوب و بد پسرشون بمونه

کنارش که بودم انگار بهترین لحظه های عمرم بود ولی خانوادش خیلییی باعث شدن به هم زربه بزنیم چون راضس ن ...

خانواده خیلی مهم هستن عزیزم . به قول روانشناس ها هرچقدر بگذره شما بیشتر متوجه میشی طرفتون چقدر شبیه خانواده ش بوده و هست ولی شما فکر میکردی اون تافته ی جدا بافته ی شماست ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چه خانواده دور از جون ناراحت نشی ولی بی لیاقتی داره داشتم بخواد یکی پای خوب و بد پسرشون بمونه

صد درصد ادمای بی فکرین من واگزارشون کردم به خداچون ما کنار هم خیلی شاد بودیم

کنارش که بودم انگار بهترین لحظه های عمرم بود ولی خانوادش خیلییی باعث شدن به هم زربه بزنیم چون راضس ن ...

ببین فیلم بامداد خمار رو دیدی ؟محبوبه هم عاشق بود و فکر میکرد عشق همه چیزه ولی تا تجربه نمیکرد متوجه نمیشد که چقد زندگی کردن با همچین آدمایی که روی حرفشون نمیمونن سخته

خانواده خیلی مهم هستن عزیزم . به قول روانشناس ها هرچقدر بگذره شما بیشتر متوجه میشی طرفتون چقدر شبیه ...

میدونم اینو بهش رسیدم فقط میدونی مث عادمیم که میدونه سیگار براش ضرره ولی میکشه 😭😭😭من نمیتونم فراموشش کنم

ببین فیلم بامداد خمار رو دیدی ؟محبوبه هم عاشق بود و فکر میکرد عشق همه چیزه ولی تا تجربه نمیکرد متوجه ...

ولی هیچوقتتت فراموش نکرد رحیمو😭😭😭کاش بمیرم ولی بدونش زندگی نکنم افسارو دادم دستم عقلم امیدوارم پشیمون نشم

ولی هیچوقتتت فراموش نکرد رحیمو😭😭😭کاش بمیرم ولی بدونش زندگی نکنم افسارو دادم دستم عقلم امیدوارم پش ...

اره فراموش نکرد ولی زخم هاشم فراموش نکرد

میدونم تو حقداری خیلم داری ولی اگه درست بشو بود مطمئنا همه تلاشتو میکردی ولی وقتی قصد درست شدن ندارن خانواده تو چه کاری از دستت بر میاد

میدونم اینو بهش رسیدم فقط میدونی مث عادمیم که میدونه سیگار براش ضرره ولی میکشه 😭😭😭من نمیتونم فرام ...

زودتر کار رو تموم کن که توی برزخ نمونی و جلسات تراپی رو شروع کن تا هرچه زودتر خوب بشی . ترک عشق و طلاق و... دقیقا مثل ترک مواد مخدره و همون علایم رو میده ولی به هر حال وقتی کاملا پاک میشی تازه میفهمی توی چه منجلابی بودی و نجات پیدا کردی بالاخره !

ولی هیچوقتتت فراموش نکرد رحیمو😭😭😭کاش بمیرم ولی بدونش زندگی نکنم افسارو دادم دستم عقلم امیدوارم پش ...

یه چیز دیگه بگم

اینکه این زندگی توعه با نظر بچه های سایت یا کسای دیگه عقاید خودتو شلوغ تر نکن که بمونی توی دو راهی و دو دلی

در نهایت اونی که تصمیم میگیره توعی خودت که تصمیم بگیری دیگه پای سختی راهشم میمونی

وای اگه دو در باشی هر تصمیمی بگیری پشیمون میشی اخرش

اره فراموش نکرد ولی زخم هاشم فراموش نکرد میدونم تو حقداری خیلم داری ولی اگه درست بشو بود مطمئنا همه ...

اخرین قدمو دارم بر میدارم طلاق با خودم رویا ساختم که شاید پشیمون شه اگه هم نشد از هم حدا شیم خودشم مدام کارش گریس انگار یکیی مجبورش کرده

دارن طلاقو بهمون تحمیل میکنن