2777
2789
شاید اینطور به نظر برسه ولی عشق من از رو بچگی نبود بعد اون خیلی به هم ریختم منی که درسم عالی بود حتی ...

خب اشتباه کردی واسه کسی که جوابتو همون اول داده چرا از زندگیت میزنی و خودتو عقب میندازی؟ تهش که چی؟ برعکس باید انقدر پیشرفت کنی که همه اونایی که نموندن پشیمون شن

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

والا منم ترجیح میدم انتخاب کنم تا انتخاب بشم

اونی که بهش پیشنهاد دادم در کمال احترام رد کرد چون معتقد بود من عاشق ظاهری که از خودش ساخته شدم و درونیاتش اصلا جذاب و دلچسب نیست

در صورتی که کسیکه بخاطر من خودشو به درودیوار زدمو قبولش کردم خیلییییی اذیتم کرد درحالیکه از همه لحاظ ازم پایینتر بود

فقط الکی منو وابسته خودش کرد

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به تازگی نامزد کرده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ببینه منو خنده اش میگیره🤣😭

با چه رویی گفتی بهش اون چی گفت

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

خب اشتباه کردی واسه کسی که جوابتو همون اول داده چرا از زندگیت میزنی و خودتو عقب میندازی؟ تهش که چی؟ ...

نمیدونم واقعا انگار کسی رو به اندازه اون دوست نداشتم هنوزم ادم نشدم

مامان آریان 💕 کورد✨

گفتم سلام استاد من چند وقته ذهنم درگیر شماست 😂😭

خیلی شیک و مجلسی😂🤌

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

اونم گفت فراموشم کن 😂 البته اون ادم کلا سرده با هیچکس وارد رابطه نمیشه 😂😭

لیاقت تورو نداره ولش کن😅♥️

اونم خیلی شیک و مجلسی جوابمو داد😂😭

یه سوال بپرسم؟

بپرس

بچه داری؟