2777
2789
اخه من همه جوره سر بودم از اون نمیدونم چرا قبول نکرد 😭😂

وقتی سمت کسی رفتی ازت پایین تر بوده با احترام تمام از لحاظ عقلی جای کار داری قشنگم

آدم دنبال موقعیت ها بهتر

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال به استاد کنکورم پیشنهاد دادم خاک تو سرم 😂

استاد کنکووور اخه

خب در اون صورت میشه حق و به اون داد چون تو بخاطر اقتضای سنی و شرایط اون موقعت چنین تصمیمی گرفتی و اونم کار درستو کرد حالا اختلاف سنی هم که بینتون باشه رو فاکتور میگیریم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

استاد کنکووور اخهخب در اون صورت میشه حق و به اون داد چون تو بخاطر اقتضای سنی و شرایط اون موقعت چنین ...

ولی ما با هم صمیمی بودیم اختلاف سنیمونم زیاد نبود 🤦🏻♀️😭 من هنوزم دوسش دارم با اینکه کلی موقعیت بهتر از اون داشتم

مامان آریان 💕 کورد✨

وقتی سمت کسی رفتی ازت پایین تر بوده با احترام تمام از لحاظ عقلی جای کار داری قشنگم آدم دنبال موقعیت ...

احمقم من با اینکه کلی پیشنهاد و خواستگار خوب داشتم و دارم اما هیچ کدوم جز این به دلم نشست

مامان آریان 💕 کورد✨

ولی ما با هم صمیمی بودیم اختلاف سنیمونم زیاد نبود 🤦🏻♀️😭 من هنوزم دوسش دارم با اینکه کلی موقعیت به ...

بخاطر سنت بیشتر وابستش شدی یمدت دیگه از سرت میوفته کامل

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

پارسال به استاد کنکورم پیشنهاد دادم خاک تو سرم 😂

تو خراب کردی همچیو خودت😂😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

بخاطر سنت بیشتر وابستش شدی یمدت دیگه از سرت میوفته کامل

شاید اینطور به نظر برسه ولی عشق من از رو بچگی نبود بعد اون خیلی به هم ریختم منی که درسم عالی بود حتی دانشگاه نرفتم

مامان آریان 💕 کورد✨

الان ببینه منو خنده اش میگیره🤣😭

واییی🤣

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.