2777
2789
عنوان

دخترم هرچی میبینه میخواد بخدا

250 بازدید | 31 پست

3 سال و نیمشه درک درستی از پول نداره فقط میخوااااااد سوپرمارکت همینطور خوردنی و لپ لپ

وای خدا نکنه جایی اسباب بازی ببینه اینقد گریه و بغض نخری هم یه جوری میکنه فکر میکنه همچیز مفتیه من برا تنبیه کردنش دارم نمیخرم مثلا

به فروشنده اشاره کن بگه اینها رو نمیفروشیم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچگی هام اینجور نبودم ولی الان بیشتر خرج میکنم ماهی دو میلیون هزینه هم میشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بهش پول تو جیبی روزانه بده یا هفتگی

بعد ک رفتی خرید بگو از پول تو جیبی خودت بخر

بعد زود تموم کرد بگو باید مدیریت کنه و صبر کنه مثلا تا هفته بعد

با اموزش های بچگانه و متناسب با سنش مدیریت مالی یادش بده

میتونی توی گوگل هم بزنی یا ازت چت جی بی ای بپرسی

البته سن مهمه

چه اشکال داره براش بخری؟؟؟یک کاری کن من این پلن رو برا دختر عموم که ۵ سالش هست زدم

بهم یه مقدار پول بده در حد خرید دو یا سه لپ لپ اگر این پولش رو خرج کرد دیگه بهش پول نده اگر در حد خرید دو لپ لپ بهش بدی پولش رو سه هفته سه هفته یک بار شارژ کن

اگر تو این سه هفته ها پولش رو با هم خرج کرد و دوباره خواست بگو تا سه هفته بعد اینطوری دیگه میدونه که تو بهش نمیدی و باید درست خرج کردن رو بلد میکنه برا آینده اش هم خوبه

🌴🌴🌴🇮🇷

اگه کم کم پرتوقع شد چی

وظیفمونه هرچی میخوان در اختیار بزاریم😍پر توقع چیه جاهای دیگه بهش یاد بده بعضی چیزارو نمیشه خواست البته بعد ۷سالگی

اما چیزای ریزه میزه که میتونی رو کم نزار واسش

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

دختر من ۵ سالشه

پریروز اومد گفت ببین مامان شما شاید بتونی به من غذا ندی یا مثلا آب ندی ولی نمیتونی لپ لپ نگیری که

ای خدا دلم رفت براش

بچه ام لپ لپ براش حائز اهمیته😁

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…