2777
2789
عنوان

نی نی یار ممنون زحمت میکشی ولی

110 بازدید | 11 پست

یه کم اینایی که به ما بی احترامی میکنن هم تعلیق کن...

مگه تاپیک زدن برای بقیه و تگ کردنشون توی تاپیک های بقیه برای شروع دعوا خلاف مقررات نبود؟

مگه فحش و بی احترامی خلاف مقررات نبود؟

ما مثل خودشون جواب نمیدیم، میسپریم به شما. شما هم حس میکنم یه کم ریلکسی عزیزم

قصد جسارت ندارم

@niniyar

امشب یه مورد بی احترامی خیلی بد برای من پیش اومد و ناراحتم

دسترسی هم به شما نداریم. مجبوریم اینطوری بهتون بگیم.

سلام.باید گزارش بزنید یا تگ کنید.من گزارشی از شما ندارم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام

من امشب شما رو تگ کردم. چونکه یکی بی دلیل پشت سر هم چند تا بی احترامی کرده بود. البته اون تاپیک همون لحظه ترکید.

ببخشید تو رو خدا

نمیخوام بگم کار خودتون رو انجام نمیدید🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار سوال منم هست قبلا روی دوست پسر و رل حساس بودین و تاپیک حذف میشد ولی الان ......

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده    تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا😭😭😭
سلاممن امشب شما رو تگ کردم. چونکه یکی بی دلیل پشت سر هم چند تا بی احترامی کرده بود. البته اون تاپیک ...

عزیزم اگر تاپیک تعطیل شده که یعنی رسیدگی شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام اون کاربر selo ..ک الان تگ تون کردمچیشد ؟ تعلیق کردید؟

تعلیق شدن

نی نی یار سوال منم هست قبلا روی دوست پسر و رل حساس بودین و تاپیک حذف میشد ولی الان ......

همچنان گزارش بخوره حذف میشه

همچنان گزارش بخوره حذف میشه

عزیزم کاربر به سوی خوشبختی حدود یکماه پیش در یکی از تاپیک هام توهین های بسیار بدی به من کردن

من شما رو تگ کردم و شما پیام من رو لایک کردید

اما ایشون تعلیق نشدن

با اینکه هر روز به همه کاربرها توهین میکنه اما هیچ تذکری دریافت نمیکنه

واقعا دلیلش چیه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزم کاربر به سوی خوشبختی حدود یکماه پیش در یکی از تاپیک هام توهین های بسیار بدی به من کردن من شما ...

عزیزم اگر حدود یک ماه پیش بوده قطعا رسیدگی شده

عزیزم اگر حدود یک ماه پیش بوده قطعا رسیدگی شده

دقیقا فرداش تاپیک زد مجدد

هر روز به همه توهین رکیک میکنه و واقعا با تاپیک هاش اعصاب کاربرها رو میریزه بهم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…