2777
2789

من چند ماه اول کارم با دوستی داشتم که علاوه بر کار از باباش پول میگرفت منتهی بابای من دیگ نمیداد و خیلی ولخرج بود و کافه و رستوران و لباس و اپل واچ و ... همش چیزای مارک ادایی

خب من به شدت اون خرج نمیکردم ولی واقعا همینک باهاش میرفتم کافه رستوران یا بازار پولام تموم میشد

پشیمونم چرا باهاش دوست بودم البته اشتباه از خودمم بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

چه پول های که در کافه دادم به باد حیفشون

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادامه ندی کافیه

دیگ نمیخوام ببینمش نه بخاطر این موضوع جریانات دیگ هم پیش اومد ناراحتم کرد

یا شایدم از شوگر ددیش میگرفت مثل رفیق من با پیرمردا دوست میشه پول خوب میگیره ازشون به بقیه میگه بابا ...

نه ولی دوست پسرش هم کادو های گرون قیمت میخرید پول نمیداد اگرم میداد بمن نمیگفت

دیگ نمیخوام ببینمش نه بخاطر این موضوع جریانات دیگ هم پیش اومد ناراحتم کرد

رفیق سمی بدترین چیزه. منم داشتم رفیقهای پول بکن. ولی هیچوقت خرجشون نکردم حذفشون کردم کلا الان بی رفیقم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

رفیق سمی بدترین چیزه. منم داشتم رفیقهای پول بکن. ولی هیچوقت خرجشون نکردم حذفشون کردم کلا الان بی رفی ...

اره منم بی رفیقم راحت ترم