2777
2789
عزیزم میتونی دلیل پشیمونیتو بگی

عشق ودحال مجردی اسودگی خیال راحتی که میتونی تصمیمتو عوض کنی زندگی کم دردسر تر درگیری فکری محدود تر شرایط درسی کاری و .. بهتر

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونید بگین از چه لحاظی بهتره؟

۲۰ سالگی که بچی نیس ولی اگه واقعا بدونی که اماده هستی برا ازدواج میتونی از پس مشکلات بر بیای اون موقع بدون که اماده ای برا ازدواج بلاخره زندگی بالا و پایین داره باید اینارو در نظر بگیری و مهم تر این اگه خواستگارت از دست دادی نیست و ادم خوبیه ازدواج بکن

با این شرایط مملکت ازدواج اونقدرام آسون نیس بستگی به خودت داره که توان قبول این مسئولیتو داری یا نه چون کلی بعد گرفتاریو نمیدونم شوهرم فلان کرد حالا من چیکار کنم تورم اینجوره اینا و کلی دردسره دیگه بنظره من خیلی زوده بخاد یک دختر از٢۰سالگی مشغله ذهنیش اینجور چیزا باشه و به فکر پیشرفت خودش نباشه و کلی محدودیت و مسئولیت هم از٢۰سالگی بخواد قبول کنه حالا باز بستگی به خودت داره خوددانی

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
آره واقعا این سن بنظرم یکم زوده برای خواهرمه نه خودم خانواده هم بهش میگیم

امیدوارم قانع بشه چون احتمال پشیمون شدنش هس و اگرم قانع نشد امیدوارم خوشبخت بشن✨

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.