2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفت خونت زشته

249 بازدید | 21 پست

خونه ۸۰ متری خریدیم به نام من زد شوهرم تازه ساخت حالش بزرگ مادر شوهرم اومد دیدن گفت وای چه. خفه پنجره وا کن نفسم گرفت بعد گفت نور گیر نداره خونت که اصلا دست نرن هیچی بیا بشین یکی دوسال دیگه عوض کن بگو به تو چه اخه به جا مبارک باشه والا من خودم خیلی حساسم ولی خوبه خونه شیکه عقدم هنوز البته من گفتم همه چیز خونه باید عوض بشه شاید حسودی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حسودی کرده وگرنه خونتون دلیل نمیشه نقلی زشت باشه بعدش خونه تازه عروس ها همیشه نقلی خوشگله

گفت کابینت فقط بزن من گفتم سقف نور مخی بزنم سرامیک عوض کنم و..... گفت نکن ارزش نداره که

اصلا اهمیت نده هر چی میخواااد بگه داره میسوزه

اره میگم شاید چون به اسم منه چون با شوهرم خیلی دعوا کرد چرا به اسم زنت گرفتی به من گفت بزن نام پسرم یا نصف نصف کنید

اصن نکو میخوای چیکار کنی حوصله داری ادم حسود بذار تو خماری بمونه

اره شوهرمم همینو گفت ناراحت شدم شوهرم گفت حسودی کرده خانومم تو سن ۱۹ سالگی اون ۴۶ سالش یه خونه تو شهرستان زندگی میکنه تو خونه تو تهران خریدی حسادت کرده بهترین مدل درست میکنم برات به اون توجه نکن مهم آرامش خانومم

2790
2778
2791
2779
2792