2821
2789
عنوان

بارداری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 91 پست

میرن ازمایش میگه حامله اس خالم غش میکنه.خودشم گریه و میزنه توی سر خودش و این حرفا زنگ میزنن ب پسره میگن بیا ببین میخوای چیکار کنی پسره میاد میگه اره کار من هست.ولی من نمیتونم ازدواج کنم پول جور میکنم سقط کنین.

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میرن ازمایش میگه حامله اس خالم غش میکنه.خودشم گریه و میزنه توی سر خودش و این حرفا زنگ میزنن ب پسره م ...

بازم خوبه پسره نزده زیر همه چی😐

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩
میرن ازمایش میگه حامله اس خالم غش میکنه.خودشم گریه و میزنه توی سر خودش و این حرفا زنگ میزنن ب پسره م ...

وای چه دردناک,بچه خودشوکشت؟متاسفانه دخترخالت کم داره

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

خالمم کل شهر و تو دوهفته میگرده یه دکتر پیدا میکنه ک بیاد توی خونه بچه رو سقط کنه.

به دختر خالم امپول میزنه.دوتا از صبح بچه نمیوفته کل شهر و راه میره نمیوفته بعد دو روز راه رفتن ساعت 5صبح میره دستشویی بچه میوفته پایین.و این و بگم ک دکتر دست انداخت و بدنش و بار کرد

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
این اتفاق برای دوستم افتاده😂😂😂میگه منی رو با انگشت گذاشتم جلوی دهانه ی واژن 😂😂😂 گفت خداکنه با ...

جون؟خب اگه میخواد باردار شه میریخت توش دیگه این چ کاریه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چه اشغال،دلم واسه دخترا میسوزه هرچی بشه از چشم دختر میبینن

میخوای ازپسرببینن؟اون ازش خواست .یبین دخترچه هوسی هست که تن داده و اینجوری,,,😳😳😳

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
2823
2791
2779
2792