ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من زاج زدم زینک زدم فقط بوتاکس جواب داد اونم میگن عوارض داره به شدت راضی م من هر روز لباسمو عوض میکردم حموم میکردم بوی بد میگرفت زیربغلم فقط بوتاکس به من جواب داد
ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!»
گلم اینایی که دوستان دارن میگن هیچ تاثیری نداره .نهایت یکی دوساعت بو نگیری .منم درگیر همین موضوعم و انقد از هرچیزی که گفته شد استفاده کردم که الان تمام غدد لنفاوی زیر بغلم تحریک شدن هرچیزی که به زیربغلم بزنم یا حتی اسپری متورم میشن و دردش خیلی وحشتناکه .منم راه حلی براش پیدا نکردم