2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143481 بازدید | 608 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار جاریت خیلی خیلی بچگانه بود اصلا سیاست نداشت.اینجوری خودشو جلوی شما ضایع کرد.کاری کرد شوهرش جلوی شما دعواش کنه.حس خوردشدن بهش دست داده.

باید میگفت باشه آره راست میگی. بعد میرفت خونه شوهرشو راضی میکرد و برمیگشتن میخرید.وقتی مانتو رو شما بعدا تو تنش میدیدی پیش شما کلاس میزاشت و میگفت شوهرم طاقت ناراحتی منو نداشت و دید من چشمم گرفته منو برد خرید. یا خودش رفت خرید تا بیشتر خوشحال بشم.میخواست کادو بهم بده.

بعدشم من واقعا نمیتونم وقتی یکی به غیرشوهرم باهام بیرون باشه چیزی بخرم.و اصلا نمیتونم از کسی نظر بپرسم

اصلا با کسی دیگه نمیرم. چون ممکنه ضایع بشم یا درباره من پیش خودشون فکر کنن چه گرون یا ارزون برداشته و پشتم حرف بزنن.

با شوهرم یکبار بیرون رفته بودیم خرید. بعد توی راه خواهرشوهرمو بیرون دیدیم و اوناهم اومده بودن خرید ،باورت میشه من انصراف دادم از خرید. هرچی شوهرم گفت خب بیا بریم انتخاب کن گفتم باشه برای بعد.یکبار دیگه برادرشوهرم و جاریمو بیرون دیدیم بازم خرید نکردم.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
من اصلا حسرت نمیخورم با کسی برم خرید نمیدونم شماها هم این مدلی هستین؟ نمیدونم شاید اثرات سن هم هست م ...

منم تقریبا مثله شما هستم. کاری ب خرید کسی ندارم ک همسن خودم باشه. اما یکی از آشناها هست دخترش همسن دخترمه،خیلی وقتا بریم بیرون ،نه صرفا برای خرید،اما چیزی ببینم برا دخترم ،اون بنده خدا هم فوری میخره،گاها متوجه شدم پول همراهش نیست،فوری زنگ میزنه خرید واجب دارم از خواهری ،مادری،یا همسرش پول میگیره

شاید جاری به خودش گفته

هر چی بردارم شوهرم جلو اینا مجبوره بخره

بعد بلعکس شده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

همه باهم میرن یکبار خود جاریم با خواهر شوهرم رفت

بعد ک این حرفو زد شما چی گفتی؟

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
منم تقریبا مثله شما هستم. کاری ب خرید کسی ندارم ک همسن خودم باشه. اما یکی از آشناها هست دخترش همسن د ...

خب دلش نمیخواسته دخترش نگاه کنه حسرت بخوره یا دلش بشکنه.اتفاقاکار خوبی کرده.آدم برای بچه اش و حس اون لحظه ی بچه اش حساسه.من ی لحظه ناراحتی دخترمو ببینم ک کسی چیژی خریده اون نه میمیرم.

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

به نظر من هر دو مقصر هستن

هم زن که از موجودی همسرش اطلاع نداره و هم اصرار و پافشاری بی جهت کرده، میتونست راحت با یک لبخند همسرش رو درک کنه و بگذره از مانتو ، اقا هم بابت اینکه از لحظه اول میتونست آروم و آهسته و منطقی بگه یا درحال حاضر بضاعتش رو ندارم یا با زبون نرم توجیهش کنه این خرید الان بی جهته اجازه بده بعدا انجامش بدیم

حالا شما استارته عزیز چون اینجا حرمت و عزت یک زن یک همجنس خودت شکسته شده از خودگذشتگی کن مثل یک خواهر دلسوز بهش پیام بده یا تماس بگیر ازش دلجویی کن، با لحن و کلام دوستانه و نرم که قوت قلب بهش بدی، بگو که این اتفاق ممکنه برای تموم زوج ها پیش بیاد و طبیعیه بین زوجین درگیری لفظی

ببخش و فراموش کن زندگی شیرین تر از اینهاست

اون طور که من فهمیدم هم شما هم جنریتور وضع رفاه مالی خوبی دارین شاید از متوسط بیشتر باشه بنظرم امد شما می خواین بگین که برادر شوهرتون پولداره ولی با این حال برای جاریتون دوتا مانتو رو نخریده ببینید اینکه با یکی میرین بیرون باید هرچیزی رو هم ور ندارین جاری تون هم چیزی به شما نگفته نه توهین کرده نه مسخره کرده نه گذاشته نه ورداشته از طرفی هم برادر شوهرتون میتونست خویشتن داری کنه و بکشه یه گوشه و بهش بگه اون دوتا مانتو و نمی خرم شاید هم همسرش حسابگره و کم خرجه و دخل و خرج و پسانداز براش مهمه از طرفی هم احساس میکنم رابطه ی خانوادگی سردی دارین نمی دونم چرا بنظر من جدا از کار بچه گانه ی جاریتون هم شما مقصر بودین که باهم بیرون رفتین و بیشترین اشتباه و برادر شوهرتون داشت

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اشتباه از خانم بوده که اول وقتی همسرش گفته مانتو هارو برندار چیزای دیگه هم گذاشته جاش بعدشم که به شم ...

شاید دست برادر شوهره خالی بود فروشنده ک مفتی بهش جنس نمیداد؟ زن خودش باید آمار جیب شوهرش بدونه