2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143481 بازدید | 608 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوسط

والله برادر شوهرت حق داره زنش یهو جو گیر شده خواسته تمام عقدا گشاییهلش رو همون لحظه بکنه کاش قبلش هماهنگ میکرد با شوهرش که جیب اون بد بختم چقدر توش پود هست اینطوری ضایع هم نمیشد

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اخی گناه داشت من نمیدونم چرا الان همه میگین کار این زن بد بوده درصورتی که کار شوهرش بد بوده عربده زد ...

عهد قاجار نیست ولی لوس بازی زنه هم رو اعصاب بود منم بودم عصبانی میشدم با اینکه خیلی آرومم خب زن حسابی قبلش از شوهرت بپرس پول داریی نداریی بعد که دیدی گفت نه بگو باشه عزیزم همون دو تا تیکه کیف و کفش رو که پسندیدی با عزت و احترام بردار چرا باز قهر میکنی کوفت میکنی با همه با ادا و اطوارات

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خاک تو سر برادر شوهر احمق بی عرضه

بمیرم واسه دل جاری 🥲

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

من اصلا حسرت نمیخورم با کسی برم خرید نمیدونم شماها هم این مدلی هستین؟ نمیدونم شاید اثرات سن هم هست م ...

مثل منی

من اصلا برام مهم نیس کی چی خریده چی داره هر چیزی بچه شوهر لباس خونه ماشین

من برای خودم ی سری آرزوهای مالی دارم به داشته های دیگران کاری ندارم

ادم میره خرید اگه دست خودش تو خرج نیست قبلش از شوهرش میپرسه چقدر بودجه برای خرید داریم

شاید شوهره انقدر پول همراهش نبود یا برای قسط و خرجای دیگه لازم داره!بعضیا فکر میکنن شوهر به منبع لایتناهی پول وصله میتونن مثلا تو موقعیت اینجوری تو درواسی بذارنش!

به نظرم جاری هم ابروی خودش رو برد هم شوهرش با این لجبازی بچگانه!

به نظر من که تو این زمونه گرونی

خرید رفتن با خواهر هم بدرد نمیخوره

چه برسه به دوست یا جاری

چون تفکرات و درآمدها باهم فرق داره یوقت طرف که باهاته حسرت نخوره چیزی دلش بخواد تو بخری اون نتونه بخره یا اصلا چشم و همچشمی و سوء تفاهمات

این دنیا خیلی همه چیزش متفاوت از ده سال قبل شده

ما یه چیزی هم میخریم جاری بپرسه چندخریدی میپیچونیم!

دروغ نمیگیم

ولی راستشم نمیگیم

خیلی جالبه شما باهم رفتید خرید😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

بعدشم خیلی ماشاءالله خوش وقت هستین

خیلی خوبه ها

4تایی باهم هماهنگ

من بخوام با همسرم برم یه ماه قبل باید وقت رزرو کنم😅😁

چندبار یادآوری کنم و...

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚