2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143473 بازدید | 608 پست
من نمیخوام راجع به جاری ایشون قضاوتی کنمولی خیلی شنیدم که میگن زنی که خرج نداره ارج نداره. من خودم ب ...

این جمله کاملا درسته

ولی هرکسی وسعی داره

منظور ب این هست که اندازه جیب شوهرت واسه خودت خرج کن

نه اینکه ی چیزی ۳ برابر جیب شوهرت بخوای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر میگه قبلش چند تا لباس وکفش خریده بعد رفته دست گذاشته رو دوتامانتو حالا مگه واجب بود دوتا مانتو باهم بگیره اونم توزمستون یکی میگرفت یا حالا اونشب اصلا نمیگرفت خریدای دیگشو که کرده بود میبرد خونه ناراحتی هم درست نمیکردحرفشم تو دهن جاری نمینداخت

من اصلا حسرت نمیخورم با کسی برم خرید نمیدونم شماها هم این مدلی هستین؟ نمیدونم شاید اثرات سن هم هست م ...

اینا ذاتی هست ربطی ب سن نداره

منم با اینکه ۲۱ سالمه هروقت همراه یکی برم فقط ذوق خریدشو میکنم

رقابتی نمیرم ک بخوام برم حتما منم اندازه اون بخرم

هروقت لازمم باشه منم میخرم نه فقط از سر چشم و هم چشمی

کار جاریت خیلی خیلی بچگانه بود اصلا سیاست نداشت.اینجوری خودشو جلوی شما ضایع کرد.کاری کرد شوهرش جلوی ...

آفریییین .به این میگن یه زن تمام عیار

منم دوست ندارم کسی از قیمت لباسام سر در بیاره

باورت میشه ۴ ساله از یه پارچه فروشی خرید میکنم که خیلی قیمت هش منصفانه .نه اینکه جنس بد باشه ها .خودش هم میگه اکثر مغازه ها با ما بد هستند چون ما مستقیم از شرکت پارچه میاریم منصف میدیم

همیشه به شوهرم میگم بپا لو ندی کجا میخریم

حتی وقتی از یه لباس خانواده شوهرم خوشم بیاد میگن برو فلان جا بخر .ولی من میرم یه چیز دیگه میخرم😅که فکر نکنی تو کف لباست موندم یا تو رو قابل تقلید میدونم

تاحالا ندیده بودم برای خرید هم کسی دعوت کنن همراه خودشون🤣فک کن میخای مانتو بخری یه گروه الاف آدم با ...

اوووف یه خواهر شوهر دارم دیوانم کرده واسه یه شال منو دنبال خودش میکشوند چند بار آخر گفتم من خرید ندارم تنها برو گفت نه بیا

دفعه آخر گفتم پول ندارم نمیشه فقط تماشاگر باشم که

دیگه بیخیالم شد

شما نمیدونی اینجا همه پولدارن !۷ میلیون پول تو جیبی روزانشونه

خدایی بخوایم نگاه کنم ۷ تومن پولی نیست

ولی درآوردنش خیلی سخته

اونم باید حداقل ب ۱ دونه مانتو راضی میشد

نه اینکه دوتاش رو باهم بخواد

والا من شاغلم درامدم خداروشکر عالیه ولی زورم میاد تو یه خرید کیفو کفشو مانتو لباس با هم بخرم 🤭

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منم مخالفممن خودم کم خرج بودم و هستم عوضش قناعت کردم صاحب یه زندگی متوسط شدیم شکر خدا شوهرمم قدر دون ...

دقیقاً مثل من، من به شدت ملاحظه کردم و کم خرج بودم وقتی نداشتیم،وقتایی هم که داشتیم باز لجبازی و عقده ای بازی درنیاوردم وبی ارزش هم نشدم بلکه همسرم شدیداً قدرمو میدونه.

خونه و ماشین هم خریدنی به نام من زده و میزنه مگر خودم بگم فلان چیزرو به نام خودت بگیر و تصمیم با منه چیزی رو به نامم کنه یا به اسم خودش بخره.

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

من اصلا برای خرید با هیچ کس غیر از همسرم و پسرم نمیرم اگرم برم چیزی نمیخرم در حد همراهی برطرف میرم و همیشه هم سعی کردم مشاور خوبی باشم

اصلا از اینکه دیگران رو در این حد به خودم نزدیک کنم خوشم نمیاد

یه بار با یه بنده خدایی رفتم بازار دروغ نگم کم کم بیست ملیون خرج کرد تو کیفش به غیر کارت کلی پول نقد بود اون وقت من کلا سیصد هزار تومن همرام داشتم یعنی کل پول شوهرم همون بود داد بهم گفت همش خونه ای با اون برو یه دوری بزنه خدا شاهده همون سیصد دوتا جوراب واسه شوهرم خریدم و یکم ادویه نه حسرت خوردم نه ناراحت شدم که چرا اون میخره من نمیخرم آدم وقتی بیرون میره خبر از جیبش داره دیگه درست نیست پیش بقیه سر پول دعوا کردن

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️