2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید

62 بازدید | 8 پست

پارسال تیر ماه عقد کردم بهم همه گفتن شوهرت مریض ام اس دار دختر عمم کلی مسخرم کرد روز بله برونم امدب همسرم اب اوردبعد از همسرم انعام گرفت همسرم ۵۰تومن داد پرت کرد صورت همسرم بخدا قسم چند نفر اون ور بودن خندیدن

بعد کلی بگو مگو همسرم فهمیدم تهمت زدن ک مریض و اصلا شوهرم مریض نیست من خیلی غصه خوردم بهترین روز زندگیم شد بدترین روز زندگیم من ۶ ماه با همسرم دوست بودممیدونسممریض نیست خلاصه گذشت تا اینک من ماه دیگ عروسیم بعد همون دختر عمم گفت میخام روز عروسیت لباس سفید بپوشم منم گفتم هیچ کس جز من حق ندار لباس سفید بپوش گفت اخ میخام از ت خوشگلتر بشم همونطوری ک روز عروسی خواهرت ازش بهتر شدم خیلی تالار درست حسابی عروسی گرفتی بخای قشنگم بشی

روز عروسیت نارحت کنم شوهرم ......خونه ما غذا میخور گاهی وقتا ......بهم گفت شوهرت اضافه خور(ارتیخ خور گفتش ب زبون ترکی)

منم گفتم از تویی ک دوبار جدا شدی بهتر

هرچی از دهنم امد بهش گفتم گفتم بااون صورت کوچیکت و زگیل دستات میرم ب پدرشوهرت میگم زندگی من داری خراب میکنی میرم ابروت میبرم(البته من هیجوقت اینکار نمیکردم میخاسم بترسونمش)

خدایی خودتون قضاوت کن منک باهاش کاری ندارم اون میاد همش اذیتم میکنه منم جوابش دادنی همه بدشون میاد و منو مقصر میدونن الان کل فامیل بهم توپیدن میگن چر اینجوری بهش گفتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا حساسیت نیست هیچ عروسی دوست ندار روز عروسیش گسی سفید بپوشه

اونم یه چیزی میگه فکر نکنم انقدذثرا شعورش کم باشه

کسی که تو عروسی بقیه سفید می پوشه خیلی احمقه

نمی دونم چجوری شخصیتش اجازه میده اما اگه بالخره کار خودش رو کرد شما به دمپایی ابریت بگیر و حتی یه بارم تو عروسیت باهاش چشم تو چشم نشو