2821
2789
عنوان

پروتز سینه

724 بازدید | 10 پست

خانما کسی تا حالا پروتز سینه کرده  میشه دکتر خوب تو تهران معرفی کنین

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

شما شوهرتون راضیه برید عمل کنید

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

فکر کنم هزینه اش هم بالای ده میلیونه

با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله  بیشتر خودش میگه عمل کنم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
فکر کنم هزینه اش هم بالای ده میلیونه

هزینه اش مهم نیست فقط دگتر مطمعن باشه

دکتر مژگان هادیان .مطبش ونک سر گاندیه.من ۴ سال عمل کردم خیلی راضیم.کلی از دوستام هم بعد من پیشش عمل ...

معمولا تا چند سایز میشه بزرگ کرد

بعدا برا شیر دهی  مشکل ساز نمیشه

نه عزیزم ربط نداره.زیر غده شیری میذارن

مرسی عزیزم

2823
2791
2779
2792