2777
2789

میشه از شما که آقا هستید یه مشورت بگیرم همینجا؟

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید در خدمتم

خیلی ممنونم

من با آقا پسری آشنا شدم که بعقیده خودش از نگاه اول عاشق من شده بود و قصدشم ازدواج بود و به جرات میگم ریزترین جزئیات اولین دیدارمونم یادش بود، یک ماه برای اینکه دلمو بدست بیاره تلاش کرد

از همه لحاظ خیلیییی از ما پایینترن و خودش واقفه به این موضوع

دوماه رابطه خیلی خوبی داشتیم تا اینکه خیلی اتفاقی تحت تاثیر رفیقاش گفت بدرد هم نمیخوریم و تموم کردیم

سه روز بعد زنگ زد و کلی منت کشی کرد و گقت اشتباه کردمو اینا، منم چون وابستش شده بودم اوکی دادم

دو هفته گذشت دیدم رفتارش مثل قبلنا نیست همش پی مشکلاتشه من الویت پنجمشم نیستم و از قبلم ازش دل چرکین بودم برای همین من باهاش تموم کردم

سه چهارروز بعد باز برگشتو کلی قربون صدقم رفتو خودشو توجیه کردو قول داد همه چیو درست کنه و خب قطعا منم داشتم ناز میکردمو رو نمیدادم تا اینکه اومدم دیدم بلاکم کرده وسط اون محبت کردناش، زنگم زدم دیدم بلاکم

خلاصه یه هفتس که قهره و من همچنان بلاکم

از لجم دیلیت اکانت کردم نبم ساعت بعدش سریع پروفایل و بیو غمگین گذاشت

دیگه طاقتم طاق شد بهش امشب پیام دادم ولی هنوز نخونده

بنظرتون منو دیگه نمیخواد؟

چرا رفتارش انقد عجیبه؟

اینجوری کرد که من برم منت کشی؟

شما که آقا هستید سر در میارید ازین رفتار؟

شرمنده طولانی شد، من آقایی دورم نیست که بتونم ازش بپرسم اینو🙏🏻🌹

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

خیلی ممنونممن با آقا پسری آشنا شدم که بعقیده خودش از نگاه اول عاشق من شده بود و قصدشم ازدواج بود و ب ...

این آقا شمارو برای ازدواج نمیخواد

این رفتاراش هم بخلطر اونه

اگه بخاطر ازدواج بااین آقا دوست بودین؛پیشنهاد میدم قطع ارتباط کنین باهاش

درسته سخته و دل کندن آسون نیست

ولی شخصیت این آقا دوقطبی هست و اصلا نمیشه روی حرفا و کارای اون حساب کرد

این آقا شمارو برای ازدواج نمیخواداین رفتاراش هم بخلطر اونهاگه بخاطر ازدواج بااین آقا دوست بودین؛پیشن ...

باور کنید نمیخوام بهونه بیارم، ولی اینجوریه که اون به تمام اعضای خونواده و فامیلاشون منو معرفی کرده، همشون منو میشناسن و هرزمان که بیرونیم و زنگ میزنن اسم منو میارن و سلام میرسونن

در حالیکه تو خونواده ما فقط خواهرم خبر داره ازش

گفت دستم خالیه و فلان، گفتم کمکت میکنم باهم بسازیم

حتی قبل اینکه بلاکم کنه گفت فقط دارم بخاطر تو سخت کار میکنم که دست پر بیام جلو

گفتم من دیگه قصد ازدواج ندارم با این کارات، گفت اصلا هروقت تو بگی ولی باش فقط

بعد نیم ساعت دیدم بلاکم

نمیدونم ناز داره میکنه، یا میبینه دوبار اون اومده منت کشی منتظره این سری من برم که رفتم ولی منتشو نکشیدم، فقط پیام دادم که بیا صحبت کنیم و اینا و هنوز نخونده

بخدا اصلا تایپم نبود، به قدری پافشاری کرد بهش فرصت دادم

الانم که من بهش وابسته شدم اینجوری شد خیلییییی بی دلیل

شخصیتش دو قطبیهفک کنم افسردگی داره

بله افسردگی که قطعا داره

چون پدر و مادرش جدا شدن و خیلی ساله پدر نداشته و کمبود داره

خواهرشم جوون فوت شده، الانم که بیکاره و دنبال کاره و منم که این وسط یه لنگه پا هستم

نمیدونم چیکار کنم بخدا؟

میترسم الانم بیاد پیاممو ببینه خودشو باد کنه فک کنه چخبره

ببینید به چه حال بدی افتادم که وقت شمارم گرفتم😭

بله افسردگی که قطعا دارهچون پدر و مادرش جدا شدن و خیلی ساله پدر نداشته و کمبود دارهخواهرشم جوون فوت ...

خواهش میکنم

من درخدمت شماهستم

ولی خودتون باید تصمیم بگیرین

زندگی با ی آدم افسرده و دوقطبی سخته

عاقبتش میشه مثل فامیل ما که اول شوهرش عاشقش بود ولی بعد از ازدواج کار به دعوا و حتی کتک کاری کشید

خواهش میکنم من درخدمت شماهستمولی خودتون باید تصمیم بگیرینزندگی با ی آدم افسرده و دوقطبی سخته عاقبتش ...

زنده باشید برادری کردید در حقم

من خودمم حال روحی درستی ندارم واقعا از زندگی بریدم خیلی وقته

برای همین گفتم اگه اینسری هم اوکی بشیم میبرمش پیش مشاور، جفتمون باهم درمان بشیم

چون من تنها کسی بودم که کل زندگیشو بهم گفت،تنها دختر زندگیش بودم، حس میکنم نباید انقد راحت ازم دست بکشه🥲😔