2777
2789
عنوان

همسرم ترک کرد

177 بازدید | 20 پست

سلام خانومای عزیزدوستای همیشگی

میخوام از تجربه زندگی چندین سالم بگم باهمسری ک مصرف کننده بود

اگر دوست داشتید بخونید نظراتتونو به اشتراک بذارید

من ۱۵ ساله ک ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم

اوایل ازدواجمون بود که من به رفتارای همسرم شک کردم و کم کم متوجه این موضوع لعنتی اعتیاد شدم که خیلی دردناکه............

اصلا خیلی زندگی با اینجورافراد سخته

اخلاقشون ب شدت بد میشه خودخواه میشن عصبی میشن با کوچیک ترین حرف گارد میگیرن و عصبی میشن دادوبیداد میکنن اصلا هم خودشونو تو هیچ موضوعی مقصر نمیدونن ...... ینی من هر شب قبل خواب اول اشک میریختم بعدمیخوابیدم چون اصلا جرات حرف زدن باهاش رو نداشتم تا میگفتم مثال بالا چشمت ابروعه دعوا راه مینداخت عصبی میشد بد دهنی میکردوووووو

خلاصع میگم چندبار با خواسته ی خودش و اصرارهای من گذاشت کنار ترک کرد ولی به یکسال نشده دوباره برمیگشت....

الانم ۶ ماه و ۵روزه که ترک کرده و من خیلییییییی خوشحالم از این موضوع (البته دوماه پیش متوجه خیانتش شدم ک دوره مصرفش خیانت میکرده بهم که باعث شد من داغونتر از قبل بشم روح و روانم نابود شد ) ( وبازم بهش فرصت دادم چون به گفته ی خودش مصرف که میکرده مغزی نداشته که تعهدی داشته باشه )

خب الان امیدوارم دیگه هیچ وقت سراغش نره ک بتونیم کنار هم ادامع بدیم بچه هامونو بزرگ کنیم ❤️

۱۵ ساله ک ازدواج کردیم و همه ی این سالها از این بابت عذاب کشیدم شوهرمم عذاب کشیده و چون دوسش داشتم پاش موندم و سعی کردم کمکش کنم امیدوارم پاک بمونه

لطفا لطفا لطفا دوستان دعا کنید برای شوهرم که بتونه ادامع بده خواهش میکنم از تک تکتون و ممنونم

و امیدوارم هیچ وقت این حس بد رو تجربه نکنید🌷🤲🏼

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

امیدوارم دیگه سراغش نره و زندگیتون مثل عسل شیرین بشه

آمین

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون که همیشه دوست داشتم و کنارت بودم

وگرنه میتونستم بذارم و برم و جونیمو پات نذارم

کاش از این به بعد ک پاکی درکم کنی و بذاری از کنارهم بودن و لحظاتمون و درکنار بچه هامون لذت ببریم 💕💕💕

تو خیلی قویخیلی خوبیخیلی بزرگیخیلی مهربونیخیلی بامرامیخیلی خانومیحتی خیلی مردیشما باعث افتخاریالهی خ ...

مرسی ازت

ممنون بابت حرفای قشنگت🙏🏻

فدات بشم خانم قوی مهربونم ❤️❤️الهی خدا برات زیبا و شاد بسازه از این به بعد زندگی رو ❤️❤️

مررررررسی انشالله ممنون بابت دعاهای زیبات 🌹

آفرین به صبرو توکلت تو مادری بقیه اداتو درمیارن

ممنونم ازت دوست عزیز

دعا کن لطفا که دیگه نره سمت مواد😔🤲🏼

الهی عزیزم

براتون دعا کردم 💖🙏🏼

الهی که امام زمان برای خوشبختیتون دعا کنه و ضامن زندگی خوب و خوشتون تا اخر عمر کنار هم و بچه هاتون باشه ✨🌹

واقعا کسی مثل تو وجودش از طلاست خدا بهت سلامتی و عزت بده

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨