یوخومدی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 6 عنوان فروشندگی تو مترو خوبه یا نه 92 بازدید | 7 پست دوستان لطفاً راهنمایی کنیددانشجو هستم و نمیتونم یه تایم ثابت کار کنم گفتم شاید بتونم برم مترو چیزی بفروشم یه کمک خرج داشته باشمشما تجربه داشتید؟ خوبه ؟یا اینکه مافیا داره هر خط و باید بهشون پورسانت بدی؟ 1404/10/07 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرچنگهایمردابی عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 1113 انگار باید با بقیه دست فروشا هماهنگ کنی هرروز یه خطایی باشی وگرنه زیرابتو میزنن یا اذیتت میکنن
یوخومدی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 6 انگار باید با بقیه دست فروشا هماهنگ کنی هرروز یه خطایی باشی وگرنه زیرابتو میزنن یا اذیتت میکنن نمیدونم شما خودتون از نزدیک شنیدین برا کسی اتفاق بیوفته؟مثلا چطور اذیت میکنن؟پول میخوان یا چیچون تو مترو که میری پر فروشنده است کسی هم با کسی کار نداره
خرچنگهایمردابی عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 1113 نمیدونم شما خودتون از نزدیک شنیدین برا کسی اتفاق بیوفته؟مثلا چطور اذیت میکنن؟پول میخوان یا چیچون تو ... نه من از حرفای فروشنده ها متوجه شدم بازم بپرس ولی سعی کن پاره وقت فروشندگی صندقداری چیزی بری یا یه حرفه مثل ناخنکاری یادبگیر که هروقت راحت بودی وقت بدی به مشتری
leylaasali72 عضویت: 1404/09/10 تعداد پست: 3066 شما خودتون تجربه فروشندگی مترو داشتید؟ نه از اقوام داشته بدرد خانم ها نمیخوره