2777
2789
عنوان

بابا بخورید این موز هارو

197 بازدید | 17 پست

بشدت مدتیه نشخوار شدید ذهنی گرفتم

درباره لباس، کیف، کفش، ارایشی همچی اصل برند

با 17سال سن تاحالا برام ن لباس خونگی ن بیرونی ن کفشن کیف برند سفارش ندادن فقط ایرانی پاساژو مغازه.... کسی مثل من وجود داره تروخدا؟؟؟؟

همه الان برند پوشن ده تا کفش برند رنگ ب رنگ ده تا لباس برند ارایشی همه اصل

شماها چنتا کفش چنتا لباس و چنتا ارایشی برند تاحالا داشتین؟؟؟؟؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

کو موز من اومدم موز بخورم موز 🍌

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم موز بردارم😂🍌

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

یه لیپ گلاس کیکو و دوتا عطر اصل دارم که فامیلمون از خارج برام آورده

دوتا اوردینری خریدم چندسال پیش ک ارزون تر بود نسبت ب الان.همین

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

عزیزم یه سری دمپایی هست شبیه دمپایی توالت که استفاده میکنیم یه برند معروفی مدلش رووتولید میکنه و قیمتش بالای ۲۰ الی۳۰ میلیونه!!!اونوقت شما فکر میکتی برند برسه به ایران میشه با ۷ الی ۸ تومن خرید؟

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
کیف و کفش و لباس برند ندارم اصلا. ولی همه لوازم آرایشی بهداشتیم اصلن و زیاد هزینه میکنم براشون

ارایشی مثلا صد ملیون؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺