2777
2789
عنوان

فاز بعضی از خانومارو درک نمیکنم

175 بازدید | 17 پست

طرف اومده تایپیک زده میگه به شوهرم گفتم ازت بدم میاد الان رفتارش با من عوض شده !!خب خانومم تو وقتی این جمله رو به مرد میگی انتظار داری دورت بگرده؟میگه زیاد اینستا میبینه شوهرم تو کارای خونه کمکم نمیکنه وقتی قهر میکنم نمیاد منت کشی شما وقتی دائم غر بزنی طبیعیه نیاد منت کشی یکم با شوهراتون پایه باشید وقتی اینستا میبینه غر نزنید بشینید بغلش باهم نگاه کنید مرده پیچاره صبح تا ظهر سرکاره بعد وقتی میخواد بیاد خونه یکم استراحت کنه خانومه زهرمارش میکنه تو وقتی به مرد میگی ازت بدم میاد فردا اگه خیانت کرد نیای اینجا تایپیک بزنی خانوما کمکککک بجاش یکم رو رفتار خودت کار کن زبون چربی کن ببین مردو چجور شیقته خودت میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اونی که میگه شوهرش اینستا میبینه منظورم ده دقیقه و یه ساعت نیست.بی شک کل روز و شبش توی اینستا هست.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خانم جلسه ای هستی

😂😂😂فک نکم استاتر آقا هستن این حرفا رو هم از دید اقایون به زندگی گفتن

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

دقیقامیاد اینجا واسه راهنمایی گرفتن ی عده ب جای اینکه چهارتا راهکار یادش بدن بیشتر جوگیرش میکننب مرد ...

دقیقا ما هممون ازدواج کردیم زندگی کنیم نه اینکه زندگی رو زهرمار هردوتامون کنیم گاهی لازم باشه مرد خودشو اصلاح میکنه گاهی هم زن

😂😂😂فک نکم استاتر آقا هستن این حرفا رو هم از دید اقایون به زندگی گفتن

نه من خانومم و این حرفا فقط واسه زنا نیست گاهی وقتا لازم باشه مرد هم باید خودشو اصلاح کنه

دقیقا ما هممون ازدواج کردیم زندگی کنیم نه اینکه زندگی رو زهرمار هردوتامون کنیم گاهی لازم باشه مرد خو ...

برا اینا زندگی نیس انگار میدون جنگه

یکی نیس بگه آخه تویی ک بلوغ ازدواج نداشتی شوهر و زندگی مشترک واسه چیت بود

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

نه من خانومم و این حرفا فقط واسه زنا نیست گاهی وقتا لازم باشه مرد هم باید خودشو اصلاح کنه

آره اگه هر دو برای زندگی خودشون احترام بزارن خوبه نه فقط خانما

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

برا اینا زندگی نیس انگار میدون جنگه یکی نیس بگه آخه تویی ک بلوغ ازدواج نداشتی شوهر و زندگی مشترک واس ...

اره بهش میگم یه دیقه خودتو بزار مرد بیچاره وقتی بهت بگه ازت بدم میاد چه حسی بهت میاد اون موقع مرد ناخود اگاه میره سمت زن های بیرون دوتا حرف قشنگ میزنن زود جذب میشن بجاش گفتم تو حرف خوب بزن سمتت بیاد

آره اگه هر دو برای زندگی خودشون احترام بزارن خوبه نه فقط خانما

اره الان فکر میکنن زن ستیزم ولی برعکس همیشه حقو به همجنسام میدم ولی وقتی این جملو رو شنیدم و دیدم این حرف دور از انسانیته

اره بهش میگم یه دیقه خودتو بزار مرد بیچاره وقتی بهت بگه ازت بدم میاد چه حسی بهت میاد اون موقع مرد نا ...

اصن اگ ذهنش سمت زنهای دیگه کشیده نشه و مرد پاکی باشه واقعا دیگه از زنش دلزده میشه ازش متنفر میشه

هیچ جوره دیگه نمیتونه بخوادش

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸