2777
2789
عنوان

غذای پاگشا یه مدل باشه بی احترامیه

165 بازدید | 25 پست

من تو یه خانواده ایی بزرگ شدم ک مادرم همیشه بهم میگفت وقتی برات مهمون بیاد باید اون قدر درست کنی ک مهمون با خیال راحت بخوره و خجالت نکشه

مادر من یه ادم خیلی حساسه در حدی ک وقتی ما مهمون رودربایستی دار داریم میگه سفره یکبار مصرف نندازیم یا لیوان یکبار مصرف نباشه... اینجوری قشنگ تر و بهتره

تو خانواده ما رسمه وقتی کسی و پاگشا دعوت میکنیم ۲ مدل غذا درست میکنیم از هرکودوم حتی شده کم فک نکنید اصراف !!

حالا من پاگشا دعوت شدم خونه مادرشوهرم بعد از ۲ ماه

قرمه سبزی با مرغ گذاشته بود ک من دوس ندارم

ولی خب خوردم و خیلیم تشکر کردم

حتی نکرده بود تو هر ظرف خورشت بریزه

ریخته بود تو یه ظرف بزرگ یه قاشقم روش

دور سفره چرخوندن همین

ب نظر شما این حرکتش بی احترامی نبود؟

اخه رابطمونم زیاد باهم خوب نیس

ولی من هیچ وقت هیج وقت جواب بی ادبی هاشو نمیدم فقط ب خاطر همسرم

خدایا تو بساز...تو بسازی قشنگه🕊🌸

آخه بستگی داره

شهید واقعا اونا مدل پذیرایی شون اینجوریه

که البته قشنگ نیست ینطرم

منم یه خاله دارم هررررروقت براش مأمون میاد از همه چیز کم درست میکنه ، آدم نمیتونه هیچی بریزه

به نظر من بی احترامی نبود شما آداب خونه ی خودتون رو نباید با خونه ی بقیه حالا هر نسبتی دارن مقایسه کنید شاید فرهنگشون اینه

این مسئله جدای از رابطه ی نه چندان خوب شما و مادرشوهرتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا که اسراف نمیشه چون دور ریز نداره بهرحال ما وقتی مهمون دعوت میکنیم همیشه چند جور غذا درست میکنیم و آخرشب هم برای کسایی که سرکار غذا نیبرن، تو ظرف میکشیم و کنار میذاریم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم مادرشوهرم کل خورش میریزه توی یه ظرف و میگردونیم.چرا بعد ده سال زندگی به ذهنمم نیومد بهم احترامی میکنن؟

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
منم مادرشوهرم کل خورش میریزه توی یه ظرف و میگردونیم.چرا بعد ده سال زندگی به ذهنمم نیومد بهم احترامی ...

عزیزم شما خودت میگی ۱۰ سال

من تازه وارد این خانواده شدم

تو این ۲ سال عقد و الانم ک ازدواج سرجمع ۱۰ بارم نرفتم خونشون

ب نظرتون زشت نیس؟

شما با دوستت ک تازه اشنا شدی و کسی ک ۱۰ ساله رفیقته یه جور برخورد میکنی؟

غذاهاش غذای خوبی بوده که اکثرا هم دوست دارن

غذاش کم بود ؟

ظرف خورشت و میزارن وسط هر کس هر چقدر خواست بریزه و طرف همسر منم همینطور دیگه رسم و فرهنگشونه به نطر من که مشکل نداره

قرار نیست همه مثل مامان من باشن چه بسا حتی عروستون هم از پذیرایی مادرتون راضی نباشه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
عزیزم شما خودت میگی ۱۰ سالمن تازه وارد این خانواده شدم تو این ۲ سال عقد و الانم ک ازدواج سرجمع ۱۰ با ...

باور میکنی اگر بگمبله یه جور برخورد میکنم.من از روز اول که نامزد شدم تاالان مدلشون همین بوده منم اصلا بهش فکر نکرده بودم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
غذاهاش غذای خوبی بوده که اکثرا هم دوست دارن غذاش کم بود ؟ظرف خورشت و میزارن وسط هر کس هر چقدر خواس ...

اره من کلا شاید ب صرف شام یا ناهار در دوران عقد کلا ۲ ۳ بار دعوت شدم

این بارم ک پاگشام بود من روم نمیشد زیاد خورشت بردارم چون کم بود

۲ قاشق ریختم تو برنجم

هنوز نصف برنجم تموم نشده بود ک خورشتم تموم شد و رومم نمیشد بکشم

ولی اصلا حواسشون نبود

بعد چند دیقه ام همسرم دید برنجم سفیده خورشت و برداشت واسم ریخت

ما وقتی مهمون میاد خونمون هر دیقه جولوش میگیریم غذا ببینم یکم تموم شده. دوباره براش میکشیم حواسمون هست معذب نباشه

نمیدونم شاید چون فرهنگ خانواده هامون خیلی فرق داره من وسواس ب خرج میدم

2790
2778
2791
2779
2792